torsdag 9 juli 2015

Kopplingsschema dragkrok 13 polig

Köp Dragkrok Billigare här! Snabba leveranser o FRAKTFRITT. Effektiv o säker sökning med regnr eller fordonsmodell. Kvalité för hemmafixare och proffs.


Jämför pris på produkter och återförsäljare inom sport och fritid. Notera: En - polig föregångare till denna kontakt finns. Denna - poliga elsats passar alla moderna bilar utom Jaguar S-type vilken har positiv jord. Kopplingsschema for polig stickpropp. Programmering av denna elsats är inte nödvändigt.


På vissa dosor finns extra pol. Dessa kopplingsscheman visar kopplingen på bilen. I Sverige är ännu den 7- polig kontaktstandarden vanligast förekommande, men på bl.


Kopplingsschema dragkrok 13 polig

Anledningen till att den - poliga används är att man i den 7- poliga inte egentligen får plats med alla ledningar man vill ha med. Hade 7- poligt på bilen tidigare men när husvagnen kom med - polig och strulet med glappande adaptrar blev det - poligt på bilen med. Strulet med adaptrar fortsätter så fort man ska koppla på en gammal vagn. Har rivit isär en del av adaptrarna för att se vad som felar. På -pol dosan är detta nummer 2a.


Valeryd tar ej ansvar för skador som uppstår vid felaktig elinstallation! Vi rekommenderar att man vänder sig till en verkstad som har kunskap om elinstallationer. Kabelsats för dragkrok till Volvo V7 XC7 S8 XC6 - polig. Stort utbud av reservdelar och tillbehör till Volvo.


Kopplingsschema dragkrok 13 polig

Alltid med snabba leveranser. REKOMMENDERAT KOPPLINGSSCHEMA För och poliga kontaktdosor enligt standard. I denna kolumn anges dragbalkens högsta tillåtna släpvagnsvikt.


Så nu är det - polig på bilen med en adapter till 7- polig mellankoppling till husvagnens - poliga kontakt. Den har suttit på husvagnen i år, och bekat ihop. Adapter med - polig till 7- polig släpvagnskoppling.


Kopplingsschema dragkrok 13 polig

Med självstängande skyddslock. På nyare husvagnar är -pol vanlig. På äldre husvagnar och släp är 7-pol vanligast.


Adapter finns åt båda hållen men om bilen har 7-pol och släpet -pol erhålls inte alla funktioner som släpet klarar. Enligt ECE-reglemente krävs numera backlykta på nya släpvagnar med en högsta vikt som överstiger 7kg. Bortsett från antalet elektriska anslutningar på ett - poligt system finns även andra fördelar. De nya kablarna är vattentäta och mycket säkrare under körning i våta och regniga förhållanden.


Europa och har även en ”twist lås” mekanism som gör anslutningarna tätare. Stickpropp 15- polig trumpetanslutning. Elsatsen passar fordon med Canbus-system, Led-lampor och Multiplexa kablar.


Komplett monteringsanvisning medföljer på svenska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg