måndag 27 juli 2015

Öppningsbart tak uteplats

Stort utbud av uterum i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Vill du ha ett tak som släpper in ljus och luft?


Välj då ett öppningsbart glastak från Bentech!

Ett tak behöver inte längre vara gjort av tegelpannor eller plåt. Med Bentech’s unika öppningsbara glastak kan ni låta blickarna vandra upp mot himlen och njuta av ett tak som släpper in mycket ljus. Har idag en altan på ca 5m bredd och 4m djup som vi vill göra ett uterum över halva på samt ha ett öppningsbart tak över.


Dessutom genomskinligt. Taken glider på rostfria vajar som går igenom pergolan och kan skjutas både åt höger och vänster. Fördelen med detta tak är att du mycket enkelt kan öppna och stänga åt båda hållen. Terrasstaket går att fås med ett djup på max meter från huset eller på pergolan och med en bredd på cirka meter per sektion.


Letar du efter ett snyggt och flexibelt öppningsbart tak för din terrass eller uteservering? Suntech Sverige har ett stort sortiment av kompletta lösningar för både privatpersoner och företag.

Den oisolerade takkonstruktionen är estetiskt tilltalande och extremt funktionssäker. Exempel på användningsområden är uteserveringar, restauranger, överglasade gågator, äldreboenden, pooler, gårdsöverbyggnader, atriumgårdar, takterrasser och uterum. Eftersom vi inte riktigt kan lita på vädret här i Norden, kan ett öppningsbart tak vara lösningen. Horeca Garden sysslar med just detta, och m ed deras öppningsbara tak suddas gränsen ut mellan ute och inne.


Det är just taket du önskar att du hade, när det nyckfulla vädret slår om till det sämre. Vi specialiserar oss på inglasning av uterum och måttanpassar glaspartier för uterum efter behov. Wow-faktorn är hög när det kommer till vår senaste modellserie av helt öppningsbara tak , modell Brera. En helt öppningsbar taklösning med vridbara aluminiumlameller som kan skjutas åt sidan för en helt öppen vy uppåt. I stället för att lägga ett permanent tak över uteplatsen kan du snickra denna lyxiga pergola.


Förse den sedan med ett tak av segelduk och dra för taket när solen blir för stark eller när daggen faller. Bra pris och snabb leverans. Pergolan bildar ett tak över uteplatsen , med myggnät på sidorna.


Detta rörliga tak Universal Easy kan installeras på alla tak eller strukturer som finns i både trä och metall. Systemet Zabra Villa monteras mot en befintlig byggnad. Uterummets tak kan vara öppningsbart eller av kanalplast. De öppningsbara taken har en kvadratrisk eller rektangulär form för att kunna öppnas helt. Alla modeller tillverkas efter kundmått och utgår från en takenhet.


Vi har en sten uteplats på ca moch nu har vi satt upp stolpar runt om och balkar på långa och korta sidorna, sen kommer det att monteras ett tak likt en markis men hårdare material som tål klass vindar och regn, sen på vintern kan man rulla tillbaka det och då har man helt öppet, frågan är följande , krävs det bygglov gör detta?

Rätt tak för rätt uterum. Hos oss hittar du både tak i mjölkvit isolerplast och i klart isolerglas. Komplett profilsystem ingår alltid när du köper tak hos oss! Willab Gardens isolerplasttak är konstruerade med X-struktur, s. Taket över uteplatsen behöver inte täcka hela altanen.


Huvudsaken är att det avskärmar mot starkt solljus och skyddar möbler och dynor mot regn. Stolparna kan nertill bilda upplag för framkant på ett trädäck över mark. Altantak kan byggas samman med plank, spaljé eller glaspartivägg så att utrymmet också får en hörna i lä.


Ett spännande komplement till markiser. Direkt solljus och lätt regn hålls borta på ett enkelt sätt. Det finns många olika lösningar. Släpp in fantasin och låt dig inspireras.


Egenskaper hos luft som tillförs rum. Byggnader ska utformas och deras installationer ska utformas och placeras så att halten av föroreningar i tilluften inte är högre än gällande gränsvärden för uteluft.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg