tisdag 21 juli 2015

Kuddar till myshörna

Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Utsökta kuddar med tidlös elegans och vackra färger från Svenskt Tenns webbutik. Handla fina kuddar i olika färger hos Cellbes.


Vi har allt för hemmet! Emma kudden ger dig en känsla av att sova på moln.

Upptäck mer om den på vår hemsida. Just nu har vi rea på våra exklusiva tyska kuddar. Använd rabattkod: emma20. Med textilier kan du med enkla medel få ett mer personligt hem.


Gardiner, kuddar och filtar mjukar upp och är perfekta inredningsdetaljer att variera efter säsong. Nu till våren kan du exempelvis byta till skirare tyger och mer tunnstickade textilier i takt med att temperaturen stiger och vårkänslorna smyger sig på. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för myshörna kuddhörna kuddar. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från tusentals vanliga svenska hem.


Vill man ha något riktigt lekfullt i barnrummet kan man satsa på en kojliknande myshörna.

Lägger man dessutom ett par kuddar under själva kojan får man en extra plats för lek och läsning. Tänkte ordna en liten myshörna till vår dotter som är månader. Hon gillar att sitta och kika i sina böcker och att gosa med kuddar och nallar, så vi tänkte fixa en plats för det i hennes rum.


Någon som har bra tips på hur man kan fixa ett mjukt mysigt underlag? Blir så bökigt med ihopvikta täcken och filtar. Den har inte riktigt matchat den övriga inredningen tidigare.


Jag ville ha in lite åt det röd-orange-rosa hållet även i myshörnan. Men det mesta tyg som finns i de färgerna är så flickigt i stilen. Därför slog jag till direkt när jag såg detta tyg på Ohlssons. Myssäsongen är äntligen här när vi till ljudet av regndroppar mot fönsterbrädan, tar oss tid för efterlängtad avkoppling. När du väl hittat den perfekta platsen ï ditt hem för vart du vill ha din myshörna , får du här tipsen för hur du inreder den för en myshörna som inbjuder till fler stillsamma stunder.


Du kan enkelt skapa en mysig atomsfär i barnrummet genom att fylla upp det med mjuka och fina kuddar. Vår kuddar är fina att ha i sängen, på en stol och i. Vi pratar om prydnadskuddar, stora sittkuddar och andra roliga typer av kuddar för barn. En rolig ide till barnrummet är att göra en myshörna på golvet med en massa gosiga barnkuddar att sjunka ner i tillsammans med sina kompisar, eller själv om man bara vill koppla av.


Kuddarna finns givetvis i oändligt många olika modeller men några. Myshörna måste man ju ha! Sytt örngott, täcke samt madrassskydd av tyger från Ikeas underbara barnserie.

Ovanför kuddarna ska det tillkomma en prylficka för böcker och gosedjur samt en mysig vägglampa. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, inspiration, de senaste erbjudandena och vår digitala reklamtidning direkt i din inkorg. Hos oss på Pixizoo har vi massor av sköna täcken och kuddar till ditt barns säng. Eller varför inte köpa några fina prydnadskuddar till myshörnan ? Du hittar kanske en kudde som blir ditt barns nya favorit! Lins myshörna av tyget som jag köpte tidigare.


Jag har inte suttit vid en symaskin sedan högstadiet, vilket är för år sedan (herregud vad gammal jag börjar bli). Det blev kanske inte helt rakt och fint, men jag är ändå nöjd med resultatet. Lins kommentar var: Vad fint du gjort.


Köpte nya kuddar till uteplatsen på Mio Möbler i förra veckan och nu är dem på plats och tänk vad lite kuddar och färg kan göra för mysfaktorn. Nu är det precis så ombonat och inbjudande som jag föreställde mig! Varje rum behöver något som fångar besökarens intresse, det kan vara en eldstad eller en vacker utsikt.


Om du inte redan har något som sticker ut i vardagsrummet kan du skapa det genom en stor och maffig tavla, färgglada kuddar i soffan eller en större spegel på en utvald plats i vardagsrummet. Dubblera längden på kudden och lägg till cm. De extra centimetrarna behövs för att snygga till kanterna och för att sidorna ska överlappa varandra).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg