tisdag 21 juli 2015

Akut psykiatri göteborg

Lågpriser på hotell i Canazei. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Resor till Chamonix med Langley Inkl.


Vi har skidresor till de österrikiska, italienska och franska Alperna. Sök efter Assistansbolag Göteborg nu på nya KensaQ. Röd kategori - Mycket akut tillstånd. I den här prioriteringsgruppen hamnar du med ett akut sjukdomstillstånd som kräver omedelbar läkarbedömning och övervakning.


Det kan vara ett livshotande tillstånd där du som patient kan behöver livräddande insatser. Psykiatrisk akutmottagning tar emot sökande över år med akuta psykiatriska besvär och i behov av omedelbart ställningstagande till psykiatrisk heldygnssvård. Man kan till exempel ha BUP eller Psykiatri som sökord. Därefter väljer man den ort man bor på. Efter att ha tryckt på Sök får man upp förslag på mottagningar.


Akut psykiatri göteborg

Hitta din vårdcentral. BUP har en akutmottagning och akutvårdsavdelning som ligger på Östra sjukhuset i Göteborg. Hit kan du som är yngre än år vända dig om du har behov av akuta. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland.


I Sverige finns Capio från Umeå i norr till Malmö i söder och erbjuder vård inom områdena primärvår somatisk och psykiatrisk specialistvård samt akutvård. Du som behöver akut psykiatrisk hjälp är välkommen att kontakta våra jourmottagningar eller akutmottagningen. I en akut nödsituation ring alltid 112. Det mobila fältteamet arbetar uppsökande i kommunerna Göteborg , Mölndal och Öckerö. Teamet kan göra akuta psykiatriska och sociala bedömningar och lotsa dig till rätt hjälp utifrån dina individuella behov.


Du kan även ringa det mobila fältteamet i rådgivande syfte. De som arbetar i teamet är sjuksköterskor och socionomer. Varje team består av psykiater (läkare som är specialist på psykiatri ), sjuksköterskor, psykologer, psykoterapeuter, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och kuratorer.


Teamet planerar din behandling tillsammans med dig. Här hittar du de psykiatriska öppenvårdsmottagningarna i Göteborg med omnejd. Vi vänder oss till personer som har en remiss från primärvår är hänvisade av sjukvårdsrådgivningen, är i behov av inläggning i den specialiserade. Välkommen till WeMind. Vi utreder och behandlar de flesta typer av psykisk ohälsa.


Akut psykiatri göteborg

Av vår personal får du hjälp med att utreda vilka besvär du lider av. I ett samarbete mellan ambulans och psykiatri vill man bättre möta de patienter som ringer till SOS alarm med akuta psykiska problem. Läs riktiga recensioner - boka nu!


Det är en grupp som är sårbar, som vi inte haft rätt möjligheter att ta hand om. Akut tandvård i Göteborg. Om du är i behov av akut tandvård i Göteborg dagti kvällar och helger erbjuder vissa tandvårdmottagningar detta. Du bör alltid börja med att kolla om din tandläkarmottagning erbjuder det, annars kan du vända dig till någon annan klinik. Uppdragsutbildning inom neurovetenskap och psykiatri.


Institutionen för neurovetenskap och fysiologi bedriver en omfattande uppdragsutbildning i samarbete med flera verksamhetsområden vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Forskningsaktiv på Göteborgs Universitet. Generellt medicinskt ansvarig. Huvudansvarig för diagnostik, farmakologisk behandling, kommunikation med vårdgrannar och vårdplanering.


Kvarnbacken akut - och utredningshem erbjuder kvalificerade utredningar av ungdomar, med inriktning på att se individen i sitt sammanhang och ur ett utvecklingsperspektiv. Målgruppen är densamma som vid akutplaceringar. Wemind Mobil psykiatri i Nacka är en jourverksamhet som har öppet varje dag, dygnet runt, för telefonrådgivning, stöd och psykiatrisk bedömning. Vi utför bedömning över telefon och gör i vissa fall hembesök eller träffar patienter på någon av våra öppenvårdsmottagningar i Stockholm sydost.


Akut psykiatri göteborg

ReBo erbjuder resursboende för personer som hamnat utanför den ordinarie bostadsmarknaden, det kan vara barnfamiljer, ensamstående kvinnor och män, par, samt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg