onsdag 15 juli 2015

Gillar han mig tecken

Try MySimon and Save Time. Den första blicken – han kollar in dig eftersom du är en människa som har gått in i hans synfält. Den andra blicken – han kollar in dig när han ser att du är en kvinna.


Sedan ska du vara uppmärksam för om han gillar dig kommer han kolla på dig en tredje gång. Hur vet man om en kille är intresserad?

Vi kan inte lova att vi vet exakt hur killar tänker, men vi har i alla fall satt ihop en lista med säkra tecken på att han gillar dig. Det kan handla om kroppsspråket, en blick eller hur han beter sig i din närhet – här är tecknen på förälskelse du inte vill missa! Om han anstränger sig på det här sättet är det ett gott tecken.


Gillar han mig - hur vet man egentligen? Så vad säger kroppsspråket? Ta chansen, det kan inte bli värre än ett nej (och då är det ändå bra att veta, bryt ihop och kom igen, typ).


Skulle du vilja ta ett en fika med mig efter jobbet på tisdag?

Här kommer några tecken att hålla utkik efter för att få reda på om han är intresserad och gillar dig. Att vilja umgås och prata är i sig tecken på att hen gillar dig, men det finns mer att hålla utkik efter. Om en person verkligen är intresserad av dig vill hen förmodligen hellre prata om dig än om sig själv, även om det naturligtvis ska gå åt båda hållen. Men tyckte han detsamma om dig? Tyckte han att du ”bara” var ännu en ny vän eller låg det romans i luften?


För att avslöja hans sanna känslor gäller det att vara uppmärksam både på vad han säger och vad han gör. Så om du pratar med honom och ser att hans pupiller blir större så är det ett tecken på att han gillar dig. Om du fångar honom stå och tjuvkika på dig genom ett fullt rum – på ett inte obehagligt sätt – vill han garanterat bevisa för dig att han är intresserad!


Det är svårt att veta om ens crush gillar en tillbaka. Det är egentligen bara den personen som vet men om ni gör några av de här sakerna finns det en chans. Gör FRIDAS test och se om din crush gillar dig.


Om han gillar dig, och vill koppla upp med dig, kommer han ihåg ditt namn. Yeah, höger, han minns inte ditt namn? Allvarligt, om han mindes ditt namn, det är ett ganska bra tecken på att han gillar dig. Om han har självförtroende så kommer din dejt att anstränga sig för att du ska förstå att han gillar dig.


En självsäker person kommer att hålla ögonkontakt och le när era blickar fastnar.

Det här är ett tecken på hur mycket han gillar dig men han är för feg för att erkänna det. Vad kan jag säga, killar är komplicerade. Ser du tecken på att en kille är i dig, men han säger inte det högt? Här är tecknen han är bara för rädd för att ta det ut i det öppna!


Ibland gör det bara jätte svårt att säga till killar. Ett annat säkert tecken på att någon är intresserad är att deras pupiller vidgas vid ögonkontakt, en ofrivillig reaktion precis som när man rodnar. Var också uppmärksam på hans kroppspråk. Om han lutar sig mot dig och inte har både ben och armar i kors så är det ett tecken på att han gillar dig. Kärlekstest gillar han mig tecken på att en kille verkligen är intresserad av di.


Som du själv hade glömt bort att du hade nämnt. Jag vet inte om han bara är vänlig av sig eller om han kanske gillar mig mer än som bara kompis. Jag gillar honom också, men jag är ju osäker på vad det är han vill. Och om det var bara en konstig monster som gillar att skrämma folk ut från stirrar på dem?


Eller om han är en seriemördare ? Eftersom vi är här för att hjälpa dig med obestridliga tecken på att en kille är oerhört attraherad av henne. Vet ej hur jag ska göra. På festen stod vi nära varann o han gick inte ifrån mig.


Vi stod så i min o typ tre ggr på festen. Han verkar ju intresserad?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg