fredag 17 juli 2015

Date dansband

Säsongspremiär för BingoLotto ikväll! Dansbandet Date utmanar andra dansband ! Keyboardistbyte i Blender! Mats Bergmans gör en nystart som kvartett!


Bandet turnerar över hundra dagar om året. I natt låg medlemmarna i Date och sov när bussen rammades av en långtradare.

Chauffören satt fastklämd och skrek om att komma loss, säger trummisen Peter Hecktor. Dates kapellmästare Jan Lindberg fördes till sjukhus. Därför upprör Adeles festtema.


Det här är Carolina Gynnings nya kärlek. När dansbandet Date låg och sov i turnébussen på väg till en spelning i Stockholm rammades bussen av en långtradare. Rutor krossades och bussen blev totalförstörd.


Vi mår under omständigheterna bra, säger basisten och sångaren Jan Lindberg från Munkedal. John Plahn (bilden) blir ny medlem i Paige.

Förutom trummor spelar John även gitarr och bas och det blir som basist han tar plats i Paige. Urval av kommande dansband. Mån–ons spelar dansbanden i nattklubben Étage, och tors–sön oftast i Café Melody. Självklart bjuds det på fler artister, ban pianister och trubadurer – dessa hittar du i artistlistan.


Managern Mats Tigerström berättar. En långtradare stannade upp och turnébussen bromsade också. Då kom det en till långtradare bakom och kraschade in i bussen, som for in i långtradaren framför. Du kan se de kommande danserna i listan. Vi vill tacka alla ni härliga människor som följer oss på våra äventyr i. Date is a modern dansband from Sweden.


Skriven av Chris Antblad. Date har släppt en ny singel, ”Den första sommaren”. De satsar målmedvetet och långsiktigt. Expanders – Play That Rock ’n’ Roll.


Officiella biljetter till på dansband från den här gången går de medverkade i kalmarsalens evenemangskalender kan. Nordens största dansband är att ge oss i streaplers! Sju kvällar, dejting göteborg date den är en fejkdito.


Sveriges största sida för dansbandsmusik.

Oavsett genre hjälper vi dig att boka er önskeartist. Vi fotar och filmar från scenen ute på våra spelningar. Om ni inte önskar finnas med får ni meddela oss.


Det går även att be oss plocka bort material.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg