fredag 10 juli 2015

Stjärntecken vädur

Väduren , eller Aries på latin och engelska, är ett stjärntecken vars styrkor är mo beslutsamhet, entusiasm, optimism, ärlighet och passion. Svagheter är otålighet, humörsvängningar, kort stubin, impulsivitet och aggressivitet. När väduren mår som bäst är det en social och härlig människa med en stor portion ödmjukhet. Björn Skifs är en bra svensk representant för stjärntecknet.


Kändisskap och en fartfylld miljö attraherar den bekräftelsekrävande väduren.

Personer födda i detta stjärntecken älskar utmaningar och hatar vardagslunken. Stordå ständigt nya utmaningar och bekräftelse för ett väl utfört arbete är det som får en vädur att bra. Stjärntecknet Väduren. Allt om stjärntecknet Väduren. Då vaknar den ilska man brukar koppla till Vädurens stjärntecken.


Den som är född i Vädurens tecken är ivrig och energisk. Väduren är verkligen iverns och aktivitetens stjärntecken. Väduren styrs av planeten Mars, vilket brukar resultera i handlingskraft och tävlingsinstinkt.

Väduren vill gärna vara först, utmana, besegra och starta nya projekt. Här kan du lära dig mer om astrologi, planeter och stjärntecken. Väduren , Áries på latin (och engelska), är ett astrologiskt stjärntecken. Vilket stjärntecken du tillhör beror som du säkert redan vet på vilket datum du är född. Nedan finns en lista över vilka datum som hör ihop med vilka stjärntecken.


Det är tyvärr inte så enkelt att varje månad representerar ett tecken utan brytningen brukar inträffa någonstans mellan den 20:e och 22:a i månaden. Väduren – Människor födda i vädurens och skyttens tecken är sociala av naturen och de här två älskar att utforska nya äventyr tillsammans. Vattumannen – Vattumannen kanske inte är skyttens själsfrände, men en tillfällig kärlek som kan hjälpa skytten att växa och utvecklas som person. Vad heter alla stjärntecken så svenska och engelska?


Svar på allt är ett community-baserat forum där medlemmar kan ställa frågor om vad som helst. Vi har samlat många år av kunskap och publicerar nu detta för alla att ta del av. Vädur och kräfta: De här två stjärntecknen brukar inte passa ihop så bra. Kräftan är lite för försiktig av sig för att väduren ska få tillräckligt mycket stimulans.


Enligt astrologisk uppfattning så lever en människa på nytt flera gånger och går då igenom alla dessa tecken och för varje liv så får hon en ny lärdom som tar henne ett steg närmare den slutliga fulländningen av själen. Dagens horoskop skrivs för hand och uppdateras ständigt. Välj två stjärntecken för att se hur väl de passar ihop. En persons horoskop är så mycket mer än bara soltecknet (vanligen kallat stjärntecknet ).

Följande tabell visar samtliga stjärntecken och ungefärlig period då solen passerar genom dem. Zodiaken börjar med Väduren och som börjar varje år vid det årets dagjämning och de exakta tiderna för övergångar mellan stjärntecknen finns för vart år i efemeriderna. Annars är risken stor att de romantiska känslorna försvinner innan de ens hinner börja.


Att väduren dessutom gärna slösar dina pengar, men sparar sina egna, är ett dåligt recept för en långvarig kärleksrelation. Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med stenbocken från Pilgrim (reklamlänk via Apprl). Vårt team av erfarna astrologer delar gärna med sig av den här informa. Men du kan vara helt lugn, här är tatueringar som passar perfekt till just DIG, i alla fall enligt ditt stjärntecken.


Spontant är bäst, eller hur? Kanske ska du göra en liten tatueringen på. Som person är du ofta egoist, både på gott och ont, och du ser alltid till att få som du vill. Maxa chanserna för att ha hett sex i sommar genom att lyssna lite extra på din sexpartner – kanske har hen också förslag på vad ni kan utveckla och förbättra?


Vädurens impulsiva och eldiga personlighet matchar bra med Skytten. Oxen har ett starkt ägandebegär som inte alls stämmer med vädurens frihets behov. Oxen kan även bli mycket sårad av vädurens impulsivitet och dominans. Rent sexuellt är ni dock som gjorda för varandra. Ni talar helt förbi varandra.


Deras vokabulär övertäffar allt annat. Väduren kan bli helt slut på Jungfruns ständiga analyserande. Tendensen att rusa in i saker upplevs VÄDUREN verka en aning kaxig och gåpåig. Denna eldsjäl har högt tempo i sina handlingar och förväntar sig omedelbara resultat. Det är som sagt inte helt enkelt med relationer med en Vädur då personer med detta stjärntecken kan upplevas som krävande och kritiska då andra inte lever upp till deras förväntningar.


Blyga och introverta personer visar sig ofta vara födda i jungfruns stjärntecken , precis som att de flesta stenbockarna sannolikt är affärsinriktade och ambitiösa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg