onsdag 15 juli 2015

Fina citat på svenska

Citat som passar när livet inte känns på topp. Citat om att våga göra slut eller gå vidare från något. Ett citat om att hantera och besegra sina rädslor.


Deppar du också inför att det snart är måndag? Här är citaten som garanterat får dig på bättre humör inför den kommande veckan.

De kan också hamna på din egen vägg, välj bland de färdiga motiven! Du kan också beställa en poster med ett citat eller roliga texter som du själv väljer ut. Det kan vara svenska citat eller utländska, det är upp till dig! Glosbe, online-lexikon, gratis.


Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Stå på dig – annars gör någon annan det” ”When you are totally at peace with yourself nothing can shake you” Deepak Chopra ”History shows up that people who end up changing the world are always nuts, until they are right, and then they are geniuses. I många fall är citat kopplat eller inspirerat av handlingar, och används ofta som en reaktion på vad som har hänt.

Citat är korta, exakta meningar som ofta innehåller meningsfull visdom och intelligens. De används på alla språk, men på vår hemsida har vi översatt alla utländska citat till svenska. Ingen kunde skriva så självklara livsvisdomar på ett så klokt sätt som författaren Astrid Lindgren. Hänt har valt ut hennes bästa citat.


Vår samling med de bästa visdomsorden och citaten om vänskap! Tänk på att vänskapscitat är som bäst när de delas med dina vänner! I den här fina boken skapar du en egen. Dessa citat kan handla om allt det goda vi kan hitta i livet. Dessa söta citat kan relatera till kärlek, livet, barn och mycket mer.


De kan användas för att berätta för dem du älskar hur du känner för dem. Hur livet är perfekt med dem. Det betyder mycket att få veta, och därför är dessa citat viktiga. Detta citat är hämtat från en av Jai Thornells krönikor som du hittar här.


Kanske känner du själv till ett citat på svenska som skulle kunna stötta och inspirera andra längs den andliga vägen? Välkommen att mejla ditt citattips till mig på sara. Hur i helvete ska en människa kunna njuta av att väckas 6.

Era vackraste ordspråk, citat och verser på svenska , engelska, franska och latin! Ordspråk om Jul och citat. Det måste vara en mänsklig rättighet att tycka att det är fint att vara ensam också på en. Tavlor med text, citat , budskap och ordspråkstavlor.


Inred med en stilren texttavla, vi erbjuder chica textposters med bokstäver, härliga citat med grafiska mönster och fina budskap. Behöver du förslag för dikter om vänskap? Då har du kommit till rätt ställe.


Vi har samlat flera fina vänskapsdikter. Skicka blommor till en vän – Här hittar du bra erbjudanden. Dikter om vänskap – Dikt av 12. Som tanken på dig kan få mig att le. Explore annikasjodahl's board Svenska citat , followed by 3people on Pinterest.


Det finns så mycket du inte kan se. Visa fler idéer om Citat , Inspirerande citat och Ord. Allt är inte sockersött. Här hittar du allt från roliga, tänkvärda, kloka och minnesvärda citat till ordspråk från hela världen.


Alla dessa citat och ordspråk är kategoriserade och är på svenska. Ingen är så blygsam att han inte gärna hör beröm. Här får du länkar som vi hoppas kan vara till glädje för dig som är intresserad av ordspråk och citat i ämnet: Roliga.


En superdator är en maskin som kör en ändlös slinga på bara två sekunder. Här kan du hitta ordspråk både med tema på kärlek och bröllop. Du kan hitta både latinska och svenska , även roliga och kända sådana. Det kommer även finnas möjlighet att hitta citat. En sann vän är en sällsynt fågel.


För fler ordspråk och citat gå in på ordsprak. Lita på , men ta reda på vem du litar på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg