fredag 10 juli 2015

Spotlights tak vardagsrum

Godkända LED- spotlights med trivsamt ljus. De största leverantörerna hos oss och snabba leveranser. Stort utbud av spotlights i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans.


Spotlights från 7kr. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Handla online till toklåga priser. BAUHAUS - När det måste bli bra! Lys upp i taket med snygga och moderna downlights.


En dold takbelysning är både stilrent och exklusivt och med dimmerfunktion får du det perfekta ljuset för varje tillfälle. Infällda spotlights används främst i kök och badrum, men kan även ge ett bra riktat ljus på väggar i våra övriga rum. Ofta tänker vi nog på spotlights inbyggda i taket men det finns även gott om alternativ som är utanpåliggande armaturer, vilket innebär att de är enkla att installera allt eftersom behovet uppstår. En spotskena kan med fördel användas i exempelvis hall och kök.


Spotlights tak vardagsrum

Hur ska man belysa vardagsrum snyggt? I ett vardagsrum där du vistas mycket är det bra att ha många lampor. Ett tips är att ha ungefär 5-stycken med varierande funktion. Placera sedan lamporna på olika höjd i rummet - de högsta i taket och de lägsta kanske som en slinga på golvet eller en lägre golvlampa. Här hittar du inspirerande bilder på spotlights uppladdade från vanliga svenska hem.


StyleRoom är Sveriges största inspirationsbank för inredningsbilder. I vårt sortiment hittar ni en utvald serie med infällda design spotlights som inte döljer sig i taket utan tillför något extra. Utöver sin snygga design ger de mycket ljus, är dimbara och väldigt smidiga att installera. Taklampan är ofta en central punkt och inredningsdetalj i hemmet. Därför kan det vara värt att noga överväga ditt val av till exempel taklampa i sovrum såväl som i övriga delar av hemmet.


En hängande taklampa i vardagsrum kan med rätt touch och stil lyfta inredningen i rummet och skapa den där wow-faktorn vi vill åt. Att sätta upp spotlights är ett smart och snyggt sätt att skapa mer belysning i sitt hem, samtidigt som man kan rikta uppmärksamheten till en särskild del av inredningen. Vissa modeller går att fälla in i taket och andra skruvas enkelt fast där du önskar. Första inlägget på forumet för mig, kul!


Tanken är att ha tre separata belysningsgrupper, samtliga spottar är 12V 20W halogen (kanske LED om vi hittar varm färg), ska kunna dimmas separat. Satsa på ett relativt stark allmänljus från taket som passar till allt från lökhackning och tidningsläsning till städning, men glöm inte att också komplettera med belysning för mysiga middagar. Om man placerar dem i taket blir hela rummet upplyst, ovanför spegeln har man nytta av den riktade belysningen. Mascaran och rakningen fungerar utmärkt utan några störande skuggor. Bra över spegeln: LED- spotlights med flera lampor.


Du kan med hög precision rikta ljuset mot ett önskat område. Men, jag hade gipstak som jag la om, så att jag kunde lägga in pottor ovanför. Planerna för vardagsrummet är att sänka taket och sätta in spotlights , byta golv, måla väggarna, sätta upp tapet på en av väggarna samt bygga en konstruktion med belysning runt tvn. Alla möbler skall också bytas ut. Ny mediamöbel, ny soffa, ny fåtölj samt några nya skåp.


Visa upp dina rum och favoritsaker med vårt stora utbud av LED-takspotlights. Med justerbara takspotlights kan du rikta ljuset precis som du vill ha det och lägga. Vårt spotlights är lämpliga för både LED- och halogenljus, du hittar stora eller små spotlights för att skapa atmosfär och ett uttryck! Ett annat alternativ är infällda spottar, så kallade downlights. Denna typen av spotlights ger också ett väldigt bra allmänljus, men är givetvis inte lika enkelt att installera.


Spotlights tak vardagsrum

Du hittar mer information om just downlights här. Installation av spotlights. Våra spotlights monteras antingen på takkrok eller så skruvas de upp i taket. Följ leverantörens anvisningar. Det kommer att bli mycket varmt och det bör vara luftat utrymme.


Isoleringen får inte ligga mot armaturen. Hur mycket taket ska sänkas beror på vilken typ av spotlight du väljer. Montera det nya taket om du inte tänker använda det befintliga, eller om du tänker sänka takhöjden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg