tisdag 21 juli 2015

Farang avsnitt 7

På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app. Prova veckor gratis - utan bindningstid! Efter Fabians död går Rickard med på att riskera livet genom att delta i planen för att avslöja knarkbossen Ben.


Fabrikssalen på bottenvåningen agerar idag som Farangs huvudmatsal. I denna tidigare industrihall har vi bevarat en del av den unika miljön som tillsammans med den rustika interiören bidrar till en minnesvärd upplevelse. Farang är inte något felfritt mästerverk, men som spänning för stunden duger den alldeles utmärkt. Ola Rapace är på topp och med sina blott åtta avsnitt känns serien varken för långdragen eller utspädd. Created by Malin Lagerlöf, Stefan Thunberg.


With Ola Rapace, Louise Nyvall, Sahajak Boonthanakit, Gerhard Hoberstorfer. Former criminal Rickard has vanished. Franks misstankar om att inte allt står rätt till i Ingrids familj bekräftas. Avsnitt Säsong — Avsnitt 7. På Farang serveras rätterna i skålar och på fat som ställs mitt på bordet och alla i sällskapet delar på dessa rätter.


Samtidigt får Ingrid stöd från oväntat håll. Vårt sätt att servera maten skiljer sig på så sätt från många traditionella restauranger där var och en av gästerna beställer sin egen maträtt. Share food inbjuder till en social och avslappnad upplevelse. Streama Farang på vår betaltjänst C More.


Farang kommer senare i år att sändas på TVmen du kommer alltså redan nu kunna följa serien veckovis direkt i appen. Totalt blir det åtta avsnitt med Rickard och Thyra i Thailand. Rickard (Ola Rapace) är en före detta kriminell som efter att ha vittnat mot sina kumpaner lever i Thailand med skyddad identitet. Tio år senare söker hans tonårsdotter Thyra upp honom.


Harry skickas in i det ockuperade Polen under täckmantel och han ser en andra chans att rädda Kasia från Warszawas ohyggligheter. Lois ser fram emot att att hitta lyckan med den nya kärleken, Vernon. Rickard har sendt Thyra ud på en ø, men her er hans datter langt fra så sikker, som han tror. Farang avsnitt Det är bara ett avsnitt kvar nu, men det känns som det behövs några fler avsnitt just nu för att allt ska kunna sluta på ett bra sätt. Men, men, hoppas dem knyter ihop säcken någorlunda bra så att man inte får gå runt och fråga sig själv vad som egentligen hände.


I Farang möter vi Rickard som lämnat ett kriminellt liv bakom sig och lever i Thailand med skyddad identitet. Tio år efter hans försvinnande söker hans tonårsdotter Thyra upp honom. Hennes närvaro blir en väg ur isoleringen, men innebär också en risk för upptäckt, och snart är både Rickard och Thyra i fara.


Skvallret tar fart och rykten sprids efter en incident med Brody och Stephanie. Audrina får en chock när Justin tar med en snygg tjej på middagen. Floke har petat in en pärla i näsan. De har en fantastisk röntgenapparat, så pärlan hittas. Men hur ska man få ut den?


Ett gäng små minidoktorer flyttar in med sin lilla ambulans på sjukhuset för att bota precis alla patienter. I varje avsnitt får de hjälp av en specialist. Restaurang Farang minskade sin omsättning med -4.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg