onsdag 27 november 2019

Tidiga graviditetstecken innan bim

Tidiga graviditetstecken innan bim

Testade igår för att jag hade ett test hemma, men det var så klart negativt. S Jag har ett barn sedan tidigare, och hon är drygt 4½ år. Har glömt en hel del hur det kändes, men jag kommer ihåg att jag hade molvärk (som om jag skulle få mens) ganska länge innan jag. Kan man verkligen känna av graviditetssymtom. Tidiga symtom innan BIM?


Tidiga graviditetstecken innan bim

Försöker du bli med barn kan de där veckorna innan det är dags att ta testet kännas evighetslånga – och då börjar man gärna leta efter alla tänkbara väldigt tidiga tecken på graviditet. Sådana tecken som uppstår redan innan utebliven mens. Idag är det BIM -och jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om symptom. Egentligen vill jag inte skriva så mycket för att jag är rädd för att ropa hej för tidigt och bli sådär super-skengravid. Men, varje gång jag tror eller faktiskt varit gravid så har jag letat i min andra blogg efter tidiga gravsymptom som jag har känt.


Jag ska inte ha min mens förrens runt den maj, men känner på mig redan nu att jag är gravid! Innan har jag studsat upp när jag vaknat. Plus att jag har molnande mensvärk och har haft det sen någon dag innan äl. En vecka innan BIM fick jag mensvärk dec Men jag ville göra ett gravtest innan , då var klockan ca.


Men jag sa nää det är ju dagar innan BIM och då är morgonkiss bäst. Jag brukar testa en vecka innan mens (hittills negativt, tyvärr). Alla gravida får olika gravidsymptom, och olika mycket. Vissa känner av sin graviditet supermycket, medan andra knappt märker någonting förutom att magen växer. Men hur vet man att man är gravid?


Här är några tidiga graviditetstecken som kan kännas av innan bim , alltså innan beräknad icke-mens. Graviditetstecken ( tidiga tecken på graviditet) Nedan finner du de vanligare tecknen på graviditet, men tänk på att det inte finns några universalsvar när det gäller våra kroppar. Vi är alla olika och du kanske reagerar på graviditet på ett helt unikt sätt. Så tyvärr är just illamåendet en inbillning troligtvis.


Tidiga graviditetstecken innan bim

Men andra tidiga tecken jag haft när jag varit gravi innan bim , har varit stickningar i livmodern och brösten. Har det nu också men inte alls lika mycket som sist, så jag har hopp om bim iaf den 4-maj. Och sen skriva om det var en graviditet sim gav symptomen eller om det faktiskt slutade med att tant röd kom på besök. Jag vet att om man testar tidigt ( innan menstruationen) är resultatet mindre tillförlitligt.


Jag fick resultatet ”Gravid” väntar inte min mens riktigt ännu – kan jag lita på resultatet? Om du har testat innan du väntar din menstruation och fått resultatet ”Gravid” är det väldigt tillförlitligt och du kan lita på resultatet. För ca månader sedan så fick jag ett tidigt mf i vecka 6. Då hade jag redan graviditetssymtom innan BIM. Nu försöker vi bli gravida igen och har BIM om precis en vecka. Nu har jag fått samma symtom.


Vi har listat de vanligaste tidiga graviditetstecknen att hålla utkik efter. Här nedan listar vi olika graviditetstecken : Kissnödig ofta – Tecken på att du är gravid Ett tidigt graviditetstecken är när man märker att man är kissnödig oftare än vanligt. Har testat med CB´s plus BIM -(jag vet alldeles för tidigt ) och BIM - båda gav minus. Har lovat min sambo att vänta tills imorgon bitti med att ta ett nytt test. Ont i brösten - tidigt graviditetstecken.


Men idag är de BIM och jag har riktigt ONT i brösten,. BIM var igår och jag testade både med ett RFSU testa tidigt och ett vanligt och båda visade negativt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg