tisdag 26 november 2019

Stränder phuket

Vi förhandlar så att du slipper. Stränder i Phuket : Se omdömen och bilder för stränder i Phuket , Thailand på TripAdvisor. Phuket Här har vi samlat information om några av de underbara stränder som finns att besöka på Phuket i Thailand. Vi har själva fått chansen att uppleva lugnet på Kata Beach, de spännande aktiviteterna på Karon Beach och festligheterna på Patong Beach.


Stränder phuket

Den lugna stranden är, liksom många av Phukets stränder , vacker med fin sand och klart vatten, men där finns inte direkt några folkmassor att trängas med. En liten restaurang finns för den som vill äta lunch, och annars är det bara att njuta av lugnet på stranden. Phuket stad lägger beslag på öns sydöstra hörn. Phan-Nga-bukten med sockertoppsberg och märkliga kalkstensformationer.


Stränderna här är ofta gyttjiga och täckta med mangrove. Högsta berget på Phuket når 5meter över havet. Det finns många stränder i Phuket och inte alla stränder är lätta att hitta eller upptäcka. Den fridfullaste stranden i Phuket ”, så lyder en av recensionerna på TripAdvisors lista över Thailands bästa stränder där Nai Harn Beach hamnar i topp. Detta är en stor strand där du inte behöver trängas bland andra besökare, men där du också kan äta en bit mat och få massage under tiden du njuter av tystnaden.


Stränder phuket

Det här är stranden för den som är ute efter lugn och ro. Sanden är ganska grov och det är långgrunt men mycket naturskönt med utsikt över Chalong Bay och Lone Island. I en stor vik på västra Phuket ligger Band Tao som är en charmig och vacker km lång strand , och därmed en av Thailands längsta stränder. Små serveringar gömmer sig under kasuarina-trädens barrliknande löv. Stranden är långgrund.


Visst finns det både hotell och trafik, men tonläget är lugnt. I grannskapet väntar dessutom flera andra sköna stränder , till exempel Nai Yang och Banana Beach. Var: Norra delen av Phuket , vid nationalparken Sirinat. Phuket är praktiskt taget helt och hållet omgärdat av stränder , med de mest populära belägna på den västra sidan av ön.


Stränder phuket

Närmast flygplatsen, i nordväst, ligger stränderna Mai Khao och Nai Yang, och erbjuder ett lugnare och mindre exploaterat alternativ till nattlivet och festandet i Patong och stränderna längre söderut. På Phuket finns mängder av underbara stränder där du kan gräva ner tårna i den mjuka sanden och bara njuta av livet. Det stora utbudet gör att det finns en strand för alla, från stränder med mycket folkliv till undanskymda badvikar.


Här tipsar vi om fem pärlor på Phuket. Patong lockar en hel del Party männsikor besöker många orten för shopping, det breda utbudet av restauranger och den långa stranden. Alla fina stränder ligger på ön Phukets västsida och vetter åt Andamanhavet. Det är lätt att pröva olika stränder genom att ta tuk-tuk eller longtail-båtPhukets stränder fakta guide till bästa stränderna på phuket. De populäraste stränderna på Phuket är Patong, Karon och Kata beach.


Naturen har mycket att erbjuda i Phuket och du kan till exempel göra ett besök till Sirinat nationalpark och uppleva mer stränder , fantastisk natur och havssköldpaddor. Kamala Beach, Kamala: Läs recensioner av resenärer som du och se professionella bilder på Kamala Beach i Kamala, Thailand på TripAdvisor. Phuket har flera mindre strän- der, ibland helt utan boende och andra faciliteter, perfekta för en dagsutflykt. Till Freedom Beach tar man longtailbåt från Patong. Räkna med 4kronor för en heldag.


Karon i Phuket ligger i nära anslutning till Kata Beach, som finns bara ett stenkast bort. Det är nära och bekvämt och ett enkelt val för dem som vill ha alternativ. En promenad eller ett Tuk Tuk för 1Baht (ca. kr) och ni är på Kata stranden ! För den som vill festa loss finns Patong bara ett stenkast ifrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg