fredag 29 november 2019

Svenska kvinnor gambia dokumentär

Jag berättar att vi är journalister och att vi gör reportage om svenska kvinnor som söker kärleken i Gambia. Det finns ju de som betalar för sällskap och så finns det de som är seriösa och vill ha riktiga relationer. Jag har flera vänner som har gift sig med svenskor, berättar Phoenix. Svenska kvinnor åker till Gambia i Afrika för att skaffa sig år yngre män och bättre sex.


De blir inte tillfredsställda hemma. Här ställer vi upp på allt, säger Charlie Jallow i programmet TVReportage.

Men det är ett ömsesidigt utnyttjande. I Gambia kallas sexhandeln semesterromanser. En del är vita äldre kvinnor som åker för att köpa sex. För femhundra kronor i veckan köper de sällskap och sex av unga gambier som måste sälja sina kroppar för att försörja sig. The uploader has not made this video available in your country.


Dplay använder cookies för att komma ihåg dina inställningar, skapa statistik för att förbättra vår sajt och för att kunna ge dig de mest relevanta annonserna. Dessa kvinnorna i Gambia gifter ju sig många gånger med männen de träffar. Ojämlik relation, möjligtvis, men så länge varken mannen eller kvinnan har gjort om ett pris för just sexuella tjänster så kan jag inte förstå hur man kan kalla det prostitution.

Hit åker svenska kvinnor för sex! I Thailand är det en vanlig syn, äldre vita män går hand i hand med unga thailändska kvinnor. På stränderna går vita äldre kvinnor hand i hand med unga gambiska män. De vita kvinnorna söker sexsällskap och kärlek av män som ofta är så unga att de teoretiskt sett skulle kunna vara deras barnbarn. Frugan bokade en spontan resa ensam till Gambia och jag undrar om även hon kanske åker dit för afrikanska män.


Det som är grunden till min oro är att hon före mig nästan enbart haft förhållanden med svarta män (minst 3-st). Hur vanligt är det med svenska kvinnor som enbart åker för sex? Alla i Sala tätort, Västerfärnebo, Salbohe Kila, Saladamm och påkopplade på Knipkällsledningen uppmanas koka vattnet efter provsvar som indikerar e-kolibakterier. Find The Gambia on DownloadSearch. Utifrån forskningsresultat berättas i denna dramadokumentär hur livet för en vikingakvinna kunde ha sett ut.


I SVT:s nya dokumentär ”Dubaitjejer” berättar några av dem om livet i Förenade Arabemiraten. Det är lite som en sagovärld. Nästan som ett Leos lekland för vuxna, säger svenska Natali Barisic, år. Kvinnorna i dokumentären har alla jobbat på nattklubbar där notorna i vissa fall kan landa på miljontals svenska kronor. Dokument utifrån De försvunna kvinnorna på SVTsöndag dec kl 22:00.


Asien saknar 1miljoner kvinnor på grund av att deras föräldrar valt att föda söner och abortera döttrar. Syftet var att studera våld och konflikter men expeditionen blev snabbt omskriven i världspressen som sexflotten. Kapten ombord var svenska Maria Björnstam.

Fördomsfullt nog trodde jag bara det var storsnoppssugna äldre kvinnor som åkte till Gambia. Typ kvinnornas Pattaya. Såg nån dokumentär på teve för ett tag sen har jag för mig. Nahid Persson träffade Anders på Tinder. Han var charmig och de blev kära och sade att de skulle ha en seriös relation.


Dokumentär om Tjuvgods som varit med i bland annat Veckans Brott och som fått besök av självaste Leif GW Persson. För mer info se gärna tjuvgods. Tjuvgods startade för år sedan som en ideell förening som förmedlade gods gjort inne på svenska anstalter till köpare utanför murarna och på så sätt bidrog med pengar till fången.


Av fjorton filmer var en regisserad av en kvinna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg