tisdag 26 november 2019

Seniorresor kanarieöarna

Seniorresor kanarieöarna

Kanarieöarna erbjuder många spännande utflykter och aktiviteter. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Hitta billigaste resan här. Hotellen är speciellt utvalda och kvalitetssäkrade av oss.


Seniorresor kanarieöarna

Jämför och boka en billig Seniorresor -resa till Spanien. Seniorresor till Kroatien går till den charmiga kuststaden Makarska, som inramas av de fantastiska bergsmassiven Biokovo och grönskande skogar. Staden ligger mil söder om staden Split och vi bor på Valamars två hotell, belägna direkt vid havet.


Vi flyger från Stockholm under kvällen och sätter kurs mot ön Teneriffa. Vi landar på flygplatsen Los Cristianos på den södra delen av ön och därifrån åker vi norrut till kuststaden Puerto de la Cruz. På Gran Canaria finner du oftast det bästa vädret längs med den sydvästra kusten, och tillsammans med oss på Solresor kan du följa med och upptäcka denna del av ön!


Seniorresor kanarieöarna

Vinterveckor i solen, då du stannar borta lite längre. Vi reser till Sydeuropa och på samtliga långtidsresmål erbjuder vi omfattande resmålsservice! Det är lätt att förstå varför.


Här råder en behaglig försommarvärme året runt med gott om solchanser på de vidsträckta sandstränderna. Singel - eller bara sugen på att komma bort på egen hand? Då vet du att det oftast är dyrare att resa ensam. Men trenden börjar vända - singelresorna. Se alla våra resmål där, och välj en ort som passar just dig.


Långsemester är en resa på allt från och ända upp till veckor! Den mest kända ön, som vi säkert alla vet om är Gran Canaria med väldigt många olika resmål där Playa del Inglés är den största semesterorten och som passar de flesta. Vill man ta det lite lugnare skulle vi rekommendera Arguineguin som är en mindre semesterort och med en underbar stran Anfi Beach.


För dig som fyllt år! Alla seniorer och pensionärer är välkomna att bli medlem i Smart Senior. Kravet vi har är att du fyllt år. Aktiv semester - Tränings- och vandringsresor med svenska instruktörer. Boka din resa med Solresor!


Vår kryssning tar dig genom tre länder. Portugal och Algarvekusten är perfekt för våra seniorresor. Landet bjuder på ett skönt klimat med drömlika solnedgångar, god mat och en rik historia. Lägg till FS-träningen du älskar och – aqui é – du har vår mest populära resa.


Vår svensktalande guide Kim, som även är utbildad pistör, kommer att hålla i en pistvisning första. Följ med Singelresor på en härlig skidresa till Andorra. Stränderna, stämningen och det solsäkra klimatet gör att vi älskar att resa till Gran Canaria. Hela tiden förnyas utbudet med nya spahotell, shoppingarkader, vattenlan beach clubs och tapasrestauranger. Res från Växjö med TUI!


Välj bland tusentals resor på eBeach. Vi erbjuder massvis av resor, flyg och direktflyg från Växjö Småland Airport. Trygghet med paketreselagen. Betala din resa med Klarna.


Vi har träningresan och löparresan för dig! Med ett brett utbu ca 60-pass i veckan och allt från km. Att trampa nya stigar ger dig en resa utöver det vanliga, det förstod TEMA tidigt. En vandringsresa är skön för kropp och själ.


Vandring gör att du kommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg