torsdag 21 november 2019

Thule dragkrok

Thule dragkrok

Köp Dragkrok Billigare här! Stort utbud av Thule hos Addnature. Snabba leveranser o FRAKTFRITT. Effektiv o säker sökning med regnr eller fordonsmodell.


En lasthållare för dragkrok från Thule är perfekt för att ta med sig extra utrustning baktill på bilen. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen. Thule Store Vi använder cookies för att ditt besök på vår webbsida ska bli så bra som möjligt.


Fortsätt om du tycker att detta är okej, eller läs mer i vår juridiska policy och sekretesspolicy. Att hitta rätt cykelhållare för just dig och din bil kunde inte vara enklare. Först anger du hur många cyklar du vill ha plats för. Thule helps you transport anything you care for safely, easily and in style so that you are free to live your active life.


När dragkroken inte används är det nästintil omöjligt att upptäcka att bilen har dragkrok installerad. Thule -Brink utvecklar årligen cirka 2nya dragkrokar,. Med ett takräcke från Thule är du redo att ge dig av på äventyr och kunna ta med dig allt du behöver. Tillsammans med andra Thule -produkter är våra takräcken dessutom grunden när du behöver ta med dig specialutrustning för det du brinner för: vi har hållare för cyklar, skidor, kanoter eller kajaker och surfbrädor.


Dragkrok med prisgaranti Dragkrok med prisgaranti från kända varumärken, Westfalia, Thule och Brink. Vi säljer dragkrokar från kända varumärken såsom Westfalia, Thule och Brink. Lagar och regler för dragkrok. Kravet är att bilen är EU-typgodkänd Klassoch att man monterar en typgodkänd dragkrok som är avsedd för fordonet och att uppgifter om maximal släpvagnsvikt finns i vägtrafikregistret (VTR). Nu så har jag monterat din min dragkrok.


Thule dragkrok

Själva monteringen gick väldigt smidigt ,tog timmar inklusive kaffe och kaka med sambon i garaget. Dra din husvagn med dragkrok. Med hjälp av dragkroken kan du dra en mängd olika saker. Allt från husvagn till flak är lätt att montera och dra med hjälp av dragkrokar.


Skulle det vara så att du behöver byta ut den så kan du hitta många reservdelar hos oss. Kvalité för hemmafixare och proffs. Thule är ett erkänt globalt premiumvarumärke med mycket hög igenkänning på alla de 1marknader där produkterna säljs. I vårt stora sortiment av cykelhållare kan du välja bland olika modeller.


Vi har cykelhållare Thule som du monterar på taket eller på bakluckan. Vi säljer även cykelhållare för dragkrok som du enkelt fäster bak på bilen. Hos oss på Mekonomen kan du också köpa andra tillbehör som cykellås och hjulväskor.


Att ha en lasthållare för dragkrok är ett smidigt sätt att kunna frakta mer saker än vad som får plats i ditt fordon. Det finns en del olika varianter av denna typ av lasthållare och det är endast du som vet vilken du behöver. I dragkrokspaketet ingår en komplett dragkrok , elsats, instruktionsmanual samt support om du skulle stöta på frågetecken under monteringen av din dragkrok.


För din och bilens trygghet så säljer vi endast typgodkända, EU godkända och CE märkta dragkrokar från välkända Westfalia, Steinhof, Witter och Brink (fd Thule ). Rameder är europeisk marknadsledare inom dragkrokskopplingar, dragkrok extrautrustning, kompletsatser och elkabelsatser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg