söndag 24 november 2019

Samtalsterapi helsingborg pris

Via Mindler får du oftast träffa en psykolog redan samma dag. Kopplat till ditt landsting. Träffa en psykolog utan väntetid. Ta del av dina journalanteckningar.


Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.

Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Individuell samtalsterapi – Högkänslighet – Mindful Tapping. Ann-Charlotte Ohlsson,Dipl.


Psykosyntesterapeut fr PS-Institutet i Gbg. Terapi även via Skype. Samtalsterapi – Hur många gånger?

Antalet samtal som kan behövas för att nå en varaktig förändring och en djupare insikt är individuellt. Ett förändringsarbete tar tid och det krävs tålamod och inte minst mod att våga ta nya steg, även när det känns jobbigt och det tar emot. Vi vill alla må bra och kanske längtar efter en förändring, men saknar verktygen att genomföra.


Har du kommit till ett vägskäl i livet, eller har du fastnat i dåliga vanor? Då kan jag hjälpa dig att nå fram till rätt beslut! Jag vägleder dig och hjälper dig att hitta den väg som är rätt för just dig.


Ett terapisamtal kostar 9kr och varar i min. Du betalar varje gång, helst med betalkort. Det är också möjligt att boka tid för enstaka samtalskonsultationer. För organisationer, myndigheter och företag gäller särskilda avtal. Det kan vara svårt i Helsingborg att hitta den bästa samtalsterapeuten som gärna ska har den inriktningen som du efterfrågar.


Det är då bra om man känner någon som tidigare gått till en samtalsterapeut och kan rekommendera någon terapeut som är duktig på samtalsterapi. Vid en prisjämförelse kommer du märka att mina tjänster är konkurrensmässiga. Gäller dock ej vid obekväm arbetstid ( från kl 1och helg).


Nedan ser du mina ordinarie priser för olika tjänster och tider. Familjerådgivning för boende i Helsingborg. Stortorget 1 Helsingborg.


Här hittar du vårt utbud av samtal, terapi, coaching och ledarskapsutveckling.

Klicka på rubrikerna nedan för att läsa mer och boka. Men du kan även boka en tid för enbart samtal om d. På Bokadirekt kan du hitta och boka t. Jag arbetar med grupputveckling, målbilder och individuell samtalsterapi med psykosyntesen, Goal Mapping och Nonviolent Communication (NVC-modellen) som grund. Att förstå sammanhang mellan produktivitet, miljö och mående tycker jag är oerhört intressant och viktigt.


Fråga om pris och gör upp med din terapeut om hur du ska betala innan du börjar hos terapeuten. Hjälper samtalsterapi ? Det är mycket individuellt hur en klient upplever terapin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg