måndag 18 november 2019

Senaste dejtingappen

Dating-appar som Badoo och Tinder har fått en utmanare. Nya dejtingappen The League – för dig som inte tycker att Tinder ger vad det borde Lovisa Carlberg Tinder är en populär dejtingapp, men det många inte vet är att det finns en variant för dig som ställer lite högre krav på dina matchningar. Den amerikanska dejtingappen Tinder hade miljoner fler användare under årets andra kvartal än under motsvarande period i fjol. I genomsnitt använde miljoner personer Tinder under kvartalet, enligt bolaget Match Group som äger appen. Den kommer ursprungligen kommer från Kalifornien, men har idag användare i en mängd länder.


I Sverige är de flesta användarna i åldersgruppen 18–år. Appen är framtagen av personer som själva fått nördstämpeln och är utvecklat för att man som användare ska kunna klicka i vilka traditionellt ”nördiga” saker man tilltalas av och hur mycket man gillar det. Tinder är en dejtingapp där användare matchas ihop enligt deras geografiska position och vad de tycker om varandra.


Det förekommer dold sexhandel på en av de mest populära dejtingapparna, Tinder. Veckans brott-redaktionen. Den populära appen har spridit vidare användarnas hälsoinformation till tredjepartsföretag – däribland när de senaste testade sig för hiv. Efter stor kritik väljer Grindr nu att agera.


Den är inspirerad av dejtingappen Tinder men istället för att matcha ihop dig med en dejtsugen person – matchas du ihop med en hund i nöd. Ser du en hund du gillar kan du svajpa höger för att anordna en träff med hunden där ni får lära känna varandra. För att du ska kunna läsa dina meddelanden var du än är, har nu även Academic Singles utvecklat en app.


Här hittar du all viktig information för webbplatsen i ett litet format. Till exempel om du sitter på tåget och vill slå ihjäl lite ti kan du titta närmare på dina senaste kontaktförslag. Enligt dejtingappen Happns undersökning finns det nämligen vissa namn som är mer populära än andra när det kommer till att dejta online.


Dejtingappen Grindr har befunnit sig i blåsväder den senaste månaden. Danny Saucedo avslöjar att hans vänner skapat en profil åt honom på dejtingappen Tinder. Men att gå vidare efter uppbrottet från fästmön Molly Sandén verkar inte ligga högst upp på Dannys priolista. Jag vågar inte öppna den där appen, säger han i PExtras sändning. I sociala medier rapporterar många om att det inte går att logga in på appen.


På sajten Downdetector har flera hundra rapporterat att Tinder ligger nere. Idag har appen miljoner användare, enligt bolaget. Bumble har funnits i knappt fyra år, men har redan utvidgat sin produkt till att omfatta såväl vänskapsdejting, ”Bumble BFF”, som nätverkande med ”Bumble Bizz”. Det senaste inom mode, beauty och lifestyle. Men Kalla kommer inte att göra Northug sällskap.


Senaste dejtingappen

Jag har inte varit på Tinder någon gång. Det blir om det blir, säger hon. Det var en dag i mars som offret, en man i 30-årsåldern, hade stämt träff med en annan man som han träffat via dejtingappen. Mannen kom hem till honom i lägenheten i Uppsala och efter en stund kom två andra män dit, maskerade och beväpnade.


Vi gillar speciellt att du blir matchad till specifika profiler men har även stor möjlighet att själv söka runt hos andra profiler ut efter just dina sökkriterier. Stämningen är den senaste åtgärden i en utdragen fejd mellan Bumble och storkonkurrenten Match, som äger dejtingappen Tinder. Match har tidigare också försökt lägga vantarna på Bumble och det är på dessa grunder som bolaget nu stämmer Match, rapporterar Recode. Ska man radera dejtingappen om man har haft snacket eller är det okej att vara inaktiv?


Senaste dejtingappen

Vad gäller om man är lite småsugen vid fem i tre en lördagsnatt, är en dejtingapp okej att ta fram? Medan konkurrenterna aktivt går igenom användarna för att stoppa sexförbrytare, genomför dejtingappen Tinder ingen kontroll. Det finns definitivt dömda sexbrottslingar på våra plattformar” säger en talesperson för bolaget till amerikanska CJI.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg