fredag 29 november 2019

Telenor kontantkort ladda

Med en prenumeration får du var 6:e laddning gratis. Telenor erbjuder flexibla kommunikationslösningar för. Om du har abonnemanget Telenor Frihet surfar du dessutom.


Allt du behöver inom mobiltelefoni, bredban tv och. Har olyckan varit framme? Du kan vara lugn, här förklarar vi.

Hos oss kan du byta mobil redan efter månader om du vill. Beställ ett kontantkort hos Telenor och få full kostnadskontroll. Väljer du att prenumerera blir var 6:e laddning gratis.


Var sjätte för att vara exakt. Förutom att det är bekvämt att enkelt kunna ladda sitt kontantkort så finns många andra fördelar med appen. Här har vi samlat all information du kan behöva kring ditt kontantkort. Hur du registrerar, aktiverar och laddar det.


Plus allt annat du kan behöva veta för att få ut det mesta ur ditt kontantkort. Det finns olika sätt att välja mellan när du ska ladda på kontantkortet.

Vid laddning påförs Kontantkortet ett värde och en prisplan, vilket kan användas till tal, data samt tilläggstjänster från Telenor. Telenor Fastpris är perfekt för dig som vill ha full koll på hur mycket ditt surfande kostar. Beställ vårt startpaket för kontantkort helt gratis och ladda på med den prisplan som passar dig bäst. Ingen bindningsti inget krångel.


Kundservice hos Telenor. Behöver du komma i kontakt med den utmärkta kundservicen hos Telenor leder vi dig i rätt riktning här. I samband med att du laddar det med pengar aktiverar du även kontantkortet och väljer vilken prisplan du vill använda. Efter du har beställt ditt kontantkort kan du alltid ångra ditt köp i upp till dagar.


Så lätt är det att komma igång med Telenor kontantkort. Fastpris finns i flera olika belopp där olika mängd surf ingår. Om något går fel Kontakta din mobiloperatör om ditt kontantkort inte laddats trots att beloppet dragits från ditt konto i banken.


Telenors kontantkort går utmärkt att använda utomlands. För att mobiloperatörens kundtjänst ska kunna hjälpa dig behöver du ha verifikationsnumret för laddningen. Surfen är oftast giltig i dagar från laddningstillfället och laddas på samma sätt som när du laddar ditt kontantkort med en vanlig prisplan.


Att ha ett kontantkort utan surf som du laddar på med en datamängd vid behov kan vara ett bra alternativ för dig som mest vill ringa och SMS:a med ditt kontantkort. Tanka i vår app Om du inte redan gjort det, se till att ladda ner Comviq-appen! Där hittar du mycket nyttigt och kan däribland tanka ditt kontantkort väldigt smidigt.


Här har du länk till iOS och för Android hittar du här.

Logga sedan in och börja tanka! Tanka via Internetbank Gå in på din internetbank. Ladda refill på telia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg