tisdag 26 november 2019

Svensk varumärkesdatabas

I eSearch plus finns detaljerad information om EU-varumärken, det vill säga varumärken som gäller i alla EU-länder. Registret tillhör European Union Intellectual Property Office, EUIPO. Här kan du söka bland varumärkesansökningar och varumärkesregistreringar gällande i Sverige. Svensk Varumärkestidning Patent- och registreringsverket PRV - prv.


Svensk varumärkesdatabas

I databasen hittar du bland annat varumärken som är registrerade i Sverige. Här finns information om vad det kostar att. Alla pdf-dokument på sidan öppnas i ett nytt fönster. Om du vill ha utgåvor som är äldre än tre månader kan vi skicka dem till dig med e-post.


Tänk på att även om du inte hittar ett varumärke som liknar ditt så innebär det inte per automatik att du får ett varumärkesskydd. Vad är kundernas upplevelese av den nya databasen? PRV:s Alia Ibrahim vet.


Alia finns i vår kundsupport där hon hjälper och vägleder våra kunder dagligen. Vi har fått många positiva reaktioner, berättar Alia. Du kan söka efter varumärken som liknar ditt. Ditt varumärke behöver uppfylla vissa krav.


Varumärket ska vara unikt, ha särskiljningsförmåga och inte gå att förväxla med andra. Scoutmagasinet användes också som en plattform för spridning av information från Svenska Scoutrådet. Och vem har inte smetat in sig med Cederroths gamla goding Djungelolja?


En doft av den finare världen. Svensk varumärkesdatabas visar att flera i myggbranschen har gjort detsamma, till exempel EcoMyggan. Stiftelsen för internationalisering av högre utbildning och forskning. Databas över varumärken och firmanamn som blivit registrerade och rättsligt skyddade i Sverige.


Sökning på lydelse (ord eller annan grafisk symbol) eller. Genom pedagogiska förbättringar har databasen blivit betydligt mera användarvänlig för allmänheten. Varumärkesdatabasen möjliggör egna förundersökningar innan en ansökan skickas in till PRV. Bara en undran, står det inget annat på skyltarna än det bortklippta telefonnumet? På svenska skyltar brukar det ju stå nåt i stil med Larm med kameraövervarkning, passa dig annars kommer väktaren och släpper en fis på dig.


Borde ju bli något i stil med Los cameras survelliados de la vamos a la playa yo quiero Taco Bell? Svensk Patentdatabas - sök efter svenska patent, offentliga patentansökningar och europeiska patent. Svensk Designdatabas - designdatabas och andra e-tjänster inom designområdet. PRV kan också bistå med mera avancerade konsulttjänster.


Combitech AB Just nu fler än lediga tjänster På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Ta de sex stegen från bokföring till bättre privatekonomi! I dag lanserar Patent- och registreringsverket (PRV) en ny varumärkesdatabas som rymmer samtliga varumärken med giltighet i Sverige.


Svensk varumärkesdatabas

Genom en enkel sökning kan du som företagare spara både tid och pengar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg