fredag 22 november 2019

Topplista actionfilmer

Hitta nya och gamla favoriter bland actionfilmer. Två genredefinerande actionfilmer som aldrig åldras. Topplistan - Action - Film online på CDON. Bra priser och snabb leverans.


When a great deal means a great deal! MovieZines skribenter har tillsammans recenserat exakt 3filmer, vi har sett desto fler, och vi har slutligen enats om vilka som förtjänar att kallas för de. Gene Hackman spelar den våldsamma polisen ”Popeye” Doyle som tillsammans med sin partner försöker spåra en stor heroininförsel från Frankrike.


En film med otrolig energi och autenticitet som gör den till nummer ett på denna lista över bästa actionfilmer. GR-medlemmen jonte91ns eminenta bloggserie om ostiga actionfilmer sparkade igång lusten att klottra ner en egen topplista över favoritactionrullar. Det gör att listan inte ändras lika ofta som den vanliga topplistan.


Topplista actionfilmer

Netflix utbud av filmer är enormt. Silverscreen Topp 1plockar ut filmer med vissa utvalda kriterier. Vi visar och ger dig direktlänkar. Artiklar i kategorin Svenska actionfilmer Följande sidor (av totalt 55) finns i denna kategori.


Alex Garlands debutfilm ”Ex Machina” hade en självklar plats på vår topplista för några år sedan. I år kom han tillbaka med ännu en nyskapande sci-fi-vision. Natalie Portman och Tuva Novotny undersöker ett märkligt naturfenomen i den mystiska skogsrysaren ”Annihilation”. Originellt, intelligent och ljuvt psykedeliskt. Listan fylls på och uppdateras kontinuerligt.


Nummer och skulle jag inte kalla för actionfilmer. Star Trek är science fiction och Indiana Jones äventyr. Terminator ett gränsfall, det är ju en mix av så mycket men har trots allt en hel del action så den får väl ändå anses ha kvalat in rättvist. Eftersom filmgenrer ofta överskrider varandra kan en och samma film förekomma i två topplistor. Mer topplistor och annat om film hittar du på GreatestMovies.


COM har actionfilmerna med de hetaste biljakterna, dem största explosionerna och dem farligaste uppdragen. Vilken actionhjälte får dig och tappa andan? För att veta om just din butik har den film du önskar i lager, vänligen kontakta butiken i förväg. I fredags hade den nya actionfilmen ”London has fallen”, i regi av svenske Babak Najafi, premiär. Filmen har inte mottagits väl av kritiker, vare sig.


Topplista actionfilmer

Nu är ju inte decenniet till ända ännu, så tråden får utökas kontinuerligt under årens gång (oj, vad storslaget det lät!). Vi väntar spänt på bland annat A Simple Favor, Fantastic Beasts och Mortal Engines. Månadens bästa filmer enligt Sveriges ledande webbsajter, tidningar, tidskrifter och filmbloggar. Om du gillar spänning och äventyr finns många thrillers och actionfilmer som utspelar sig under julen.


För att inte tala om alla odödliga drama-klassiker och komedier. Troligen finns minst ett dussin filmer inom alla filmgenres med någon typ av julinslag som sätter glitter på den långa väntan fram till dopparedagen. Grattis, då har du en hel uppsjö av filmupplevelser framför dig! Lämnar de flesta actionfilmer i snöröken.


Topplista actionfilmer

Vi har nämligen listat de. RUNAWAY TRAIN är i allra högsta grad en internationell soppa som kunde ha blivit hur misslyckad som helst. Men se, det blev den inte. Med japanskt originalmanus av Akira Kurosawa, amerikanska skådespelare, brittiska filmare, israeliska producent. Såg att filmen Cliffhanger med Stallone gick på TV ikväll.


Den är ju usel, kanske bland de tio sämsta filmer jag sett. Har alltid gillat actionfilmer av någon anledning. Don Siegel har en mängd actionfilmer på sitt samvete och en stor beståndsdel innefattar samarbeten med Clint Eastwood i filmer som Coogan’s Bluff, Dirty Harry och Flykten från Alcatraz.


Charlie Varrick har Siegels signum i form av en film rik på spänning och välgjorda karaktärer. Precis som det alltid varit inom sci-fi-litteraturen så blev det plötsligt på modet hos filmskapare att göra science fiction med något att säga. Tre av tolv platser på vår topplista upptas av TV-serier – en trend i tiden om något.


Vi börjar alltså i botten av topplistan. Se alla dina favoriter bland videor och musik, ladda upp originalinnehåll och dela allt med vänner, familj och hela världen på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg