torsdag 28 november 2019

Svenska mässan

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Folkkär som film och en enorm musikalsuccé i Stockholm.


Men snart försvinner ”Så som i Himmelen” från Oscarsteatern. Mäktigaste musikalen någonsin på Oscarsteatern i Stockholm.

Möt Nordens viktigaste aktörer inom motorbranschen. Mässa för fordonsindustrins service- och eftermarknad. Sparkling Göteborg är Göteborgs egna bubbelevent! En sprakande lördag med champagne, cava, crémant och prosecco tillsammans med utvalda delikatesser. Svenska Mässan i Göteborg.


Båtmässan är Västsveriges största mötesplats för människor som älskar båt och vattenliv. MyDOG är Nordens största hundevenemang – mötesplatsen är ett paradis för hundägare, hundälskare och alla som vill lära sig mer om hundar. Stockholmsmässan är Nordens största mötesplats med ett 70-tal branschledande mässor och hundratals nationella och internationella kongresser, konferenser och.


Det var fler än någonsin som ville ta del av utställarnas vinkunskap och ta chansen att upptäcka nya favoriter och att provsmaka sommarens vintrender.

Swisslog är på plats för att presentera framtidens automationslösningar ur marknadens bredaste portfölj av teknologier och lösningar. Nära mässor ska betas av – från norr till söder, väst till öst och allt däremellan. Traditionsenligt har vi tagit fram några evenemang som sticker ut lite extra. Sälenmässan Med utställare inom hus, hem och fritid. Den november var det prisutdelning för Kvalitetsmässans fem utmärkelser.


MC Mässan är årets höjdpunkt för oss på två hjul. Vi vet att mötet med resten av mc-världen är både inspirerande och befriande. Sveriges största mässa för kreativa sinnen.


Nu också med hantverk! Syftet är att erbjuda attraktiva, miljövänliga och kundanpassade lösningar med resenären i centrum. Konceptet med branschöverskridande presentationer och diskussioner som fokuserar på att guida beslutsfattare att satsa på automation för att lyfta sin verksamhet har blivit mycket uppskattat. Alla Mässor är en mäss- och konferensguide och ett publiceringsverktyg utformat för privatpersoner, arrangörer, möteslokaler samt för företag som ställer ut eller på annat sätt medverkar på mässor eller konferenser. Uppladdad av: Alla Mässor.


Inför den individuella finalen i nordiska mästerskapet i freestyle låg de svenska ekipagen bra till efter lördagens kvaltävling. Läs mer om användaren. De svenska ekipagen lyckades hålla nerverna i styr och genomförde sina program på ett otroligt proffsigt sätt och det blev Dubbelt svenskt på prispallen!


Gymnasiedagarna och Future Skills är mässan för dig som ska göra ett gymnasieval, söker jobb eller som är nyfiken på dina möjligheter efter gymnasiet! Biljetter Hotell Lyxlunchen. EuroHorse är mässan som samlar en mycket hästintresserad målgrupp och varje år fylls Scandinavium och EuroHorse med doften av häst, hö och sadelläder.

Det sitter fler kvinnor än. På VA- mässan träffas användarna i form av kommunal VA-sektor och industri med producenter av utrustning och tjänster inom tex vattenrening, distribution, IT, mät-, styr- och reglerteknik, drift, underhåll, forskning, konsultation m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg