fredag 22 november 2019

Vårdukning

Ståltråd i olika färger kan varieras på många sätt och bli väldigt effektfullt. Vi dukar ljust och lätt, blandar porslin i rosa, vitt och ljusgrått – en vårlig skala av pasteller. Tallrikarna SKYN med sin tunna lätta form i benporslin är härliga att duka med likaså serien ARV som har en lantlig romantisk känsla. Det är kul att blanda udda porslin på bordet, det gör dukningen mer levande. Lyft in våren i hemmet med hjälp av en vacker dukning.


Fräscha färger, material och växer piffar till middagsbjudningen.

Här hittar du 1inspirerande bilder på dukning uppladdade från vanliga svenska hem. StyleRoom är Sveriges största inspirationsbank för inredningsbilder. Shoppa fina produkter för en perfekt vårdukning.


Ett utmärkt sätt att lyfta in våren i hemmet är genom vackra dukningar. Dekorera bordet med fräscha färger, material och växter – oavsett om du. Själv har jag just nu lite dåligt med inspiration, det är då man behöver kika in till sådana som dig.


Dukning från gårdagens tjejmiddag (tjejmiddag, dammiddag – finns det inte något bättre ord.?). Inlägget har Cervera Jotex Hemtex annonslänkar) Den stora familjefesten står för dörren och du vill ha en festernas fest ala Askungens bal, MEN budgeten säger NEJ. Jag bara längtar tills krokus och snödroppar börjar titta upp ur snön.

Känslan mattades dock av en aning när det fullständigt vräkt ner snö hör i Stockholm hela dagen. Här bjuder vi ändå på en vacker vårdukning , enkel men buketten gör att hela kroppen nästan pirrar till, iallafall på oss! Påskris kan bli lite för stort att ha på bordet, häng upp det i taket.


Så här dukade jag för oss och våra vänner på Valborgsmässoafton. Rosa linneservetter dekorerade med. Vårdukning i vitsippetid.


God Morgon, en vacker söndagsmorgon har man vaknat till,om ni tittar på min header så är den nytagen denna morgon. Bossgård denna söndag. Igår gjorde jag en ny dukning i gårdsbutiken, det dukades med en vårlig kaffeservis som har underbara skira rosor i ljuvliga färger. Hade ju tänkt ha fåret mitt på bordet, men det blev ripan.


Påskafton till ära pyntad med rosa rosor. Njuter verkligen av alla vackra tulpaner i butik just nu. Jag tänkte bjuda på en dukning från en middag här hemma för några veckor sedan. Cervera fick bli i de milda nyanser, liknande de toner vi just nu upplever utanför fönstren. Den tidiga våren när allt runt om oss börjar spira i sin försiktighet, det mjuka, vackra!


Tulpaner origami Just nu har jag snöat in på blommor…det kanske inte är så konstigt. I vintras hade jag och min parhäst – fotografen Emily Dahl en dag då vi drömde om våren och gjorde en vårdukning för ett jobb till en tidning. Temat var olika nyanser av blått och jag gick loss med porslin från bland annat House of Rym , vintageljusstakar i mässing, gamla speglar och massvis av blommor.


Betoning på det dukade bordet med fokus på servettbrytningar och vilka viner som dricks.

Och litet pyssel, familjeupplevelser och allmän mysighet därtill. Marie-Nostalgi och Romantik Jag heter Marie. Jag älskar inredning,att ändra om hemma, måla, sy och pyssla.


Att skapa ett hem med personlig prägel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg