fredag 15 november 2019

Scouter

Här får du vägledning om hur du kontaktar olika delar av. All scouting handlar om. Sommarläger kan även ha speciella program för äldre scouter såsom segling, vandring, kanot, forsränning och fiske.


Scouter förbättrar världen! På internationell nivå är en av scoutrörelsens roller att främja internationell fred och harmoni. Vi var trettio scouter och ledare som, tillsammans med dubbelt så många deltagare från Kärrtorp, begav oss till det som flera efteråt sa var det.

Välkommen till Barkarby-Skälby scoutkår! Här kan du som är scout eller engagerad i kåren hitta information om våra avdelningar och verksamhet. Falkenbergs scoutkår är det självklara valet för dig som gillar frilufsliv, kamratskap och äventyr! För att havet behöver vår hjälp.


Vi är ganska många scouter i Falkenberg men givetvis vill. Med på resan var scouter och ledare. Vi övernattade på Härsö, Biskopsö, Fjärdlång och i Napoleonviken….


Saltsjöbadens Sjöscoutkår. En av Sveriges äldsta scoutkårer.

Segling, sjökunskap, navigation, äventyr i skog och mark, ledarskap för barn och ungdomar. Hej alla scouter och föräldrar, ledare och övriga kårmedlemmar! Kåren deltog i sommar på årets stora scoutläger Jamboree17. Om bara drygt månader är det äntligen dags för scoutårets höjdpunkt, sommarlägret! Mälarscouternas sommarläger består av flera dagars övernattning i tält där hela kåren samlas.


Vanligtvis är vi nästan 2scouter som tillsammans äter god mat, leker, har lägerbål och badar. Här hittar du färdiga terminsprogram med förslag på aktiviteter som du kan använda i kåren. Nya terminsprogram kommer inte längre dyka upp varje termin. Hultsfreds scoutkår gör unga redo för livet genom äventyr och utmaningar som får oss att växa som individer. Kontakta oss om ni vill gå med i kåren.


Boka ditt pass under vår julförsäljning. Sunderby scoutkår säljer enriskransar, stöpta ljus, lussekatter mm under skyltsöndag på Storgatan inne i Luleå och. Första helgen i december hade vi vår årliga Lussehôjk uppe på Lysestrand utanför Lysekil, mycket lyckat med över deltagare! Veberöds scoutkår gör unga redo för livet genom äventyr och utmaningar som får oss att växa som individer. Köp EU-scootrar online eller i butik från bl.


Baotian, Italjet, Kymco, Vespa. Vecka är det terminsstart för scouter na. Tack alla scouter , ledare och funktionärer för en superkul termin!

I vår börjar terminen för alla under vecka 3. Alla avdelningar på sina respektive dagar. Du kan också följa med som deltagare eller funktionär. Vi planerar resor dit och hem och fyller gärna en buss med deltagare från fler kårer.


Kanske vill hela familjen följa med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg