torsdag 14 november 2019

Sommarjobb ungdom

Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Det gäller att söka i god tid. Välkommen till sommarjobb.


Här kan du söka lediga sommarjobb i hela Sverige samt få tips och information om allt från löner till de lagar och regler som gäller för dig som sommarjobbare. Ekonomiassistent på deltid till Myconic med chans till sommarjobb !

Mycronic är ett svenskt high-tech-företag som har varit verksamt inom elektronikindustrin i mer än år. Du kan söka sommarjobb inom äldreomsorg, förskola eller fritids. För att söka sommarjobb måste du bland annat vara folkbokförd i Söderhamns kommun. Du som redan har fått möjligheten att sommarjobba på någon av kommunens sommarjobb för ungdomar kan tyvärr inte söka igen. Genom våra feriearbetesplatser hoppas vi att feriearbetaren får en inblick i arbetslivet.


Detta kanske hjälper till när ungdomarna ska välja yrke i framtiden. Som arbetsgivare vill vi visa vår breda verksamhet. Kanske väljer ungdomarna att så småningom arbeta inom den kommunala verksamheten.

Skattefria inkomster för ungdomar. Sommarjobb för ungdomar. Satsningen riktar sig till ungdomar som avslutat årskurs nio och till de som avslutat årskurs ett och två på gymnasiet. Satsningen väntas ge jobb till ungdomar som annars kan ha svårt att få ett sommarjobb på egen hand.


Hur bestäms vem som får jobb? Av de som söker sommarjobb lottar vi vilka som får komma till intervju. Järfällas sommarjobb är till för ungdomar som är folkbokförda i Järfälla kommun och som inte har ett annat sommarjobb.


Det innebär att du får en möjlighet att pröva ett yrke under en begränsad tid. Malmö eller någon annan ort i Sverige? Hos oss kan du söka bland tusentals lediga feriejobb både för ungdomar och äldre, ålder spelar ingen roll. Säsongsarbete finns i alla dess former. Många av jobben kan du dessutom söka helt utan CV och personligt brev!


Ungdomar som går i grundskolan och är mellan och år får ha ett lätt och riskfritt arbete. Den som är mellan och år får ha ett arbete som inte är tungt eller riskfyllt. Ungdomar som är mellan och år får arbeta högst timmar per dag och högst timmar i veckan, dock inte mellan klockan och 06.


Som 15-åring kan du börja söka jobba på egen hand.

De flesta kommuner i Sverige erbjuder sommarjobb för ungdomar. Enda problemet är att det är många fler som söker jobben än det finns lediga jobb. Dessutom brukar lönen vara riktigt låg. Det bästa är att försöka hitta ett eget jobb.


Hur hittar man ett eget jobb? Arbete för ungdomar Vägval unga ger stöd och vägledning för dig som är mellan och år och som inte går i skolan eller jobbar. Med utgångspunkt från vad du vill ger vi dig stöd att komma närmare de mål du har.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg