torsdag 22 juni 2017

Tak spotlights skensystem

Tak spotlights skensystem

Spotlights från 7kr. Godkända LED- spotlights med trivsamt ljus. De största leverantörerna hos oss och snabba leveranser. Lys upp ditt hem med spotlights. Se vårt stora utbud här.


Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Byggbara skensystem med belysning är enkla att montera och vinkla i ett hörn om man vill det. En spotskena kan med fördel användas i exempelvis hall och kök.


Flexibel belysning med skensystem. Oavsett om du vill rikta ljuset mot en arbetsyta eller sprida ljus i de mörka hörnen i ditt hem så kan SKENINGE skensystem helt anpassas efter dina rum. Det kan användas tillsammans med en mängd olika spotlights och taklampor, vilket ger dig möjlighet att välja så att du hittar den lösning som passar dig. I vårt sortiment av skensystem hittar du både 230V och 12V system samt 1-fas system och 3-fas system. Butik Västra Frölunda, Göteborg.


Tak spotlights skensystem

Skensystemet är perfekt för projekt- och specialljussättning. Installation av spotlights. Våra spotlights monteras antingen på takkrok eller så skruvas de upp i taket.


Det står på varje produkt hur den ska monteras. Vi samarbetar med de flesta leverantörer i Norden och kan säkert fixa hem den du letar efter. Med ett skensystem för dina spotlights monterar du enkelt belysning i både hem- och proffsmiljö. En högkvalitativ kontaktskena som tillåter att spotlights enkelt kan flyttas mellan lokaler och gamla spotlights kan återanvändas i nya belysningsskenor. Montering av 3-fas skenor.


Tak spotlights skensystem

En belysningsskena monteras dikt an mot taket eller nedpendlat. Alla möjliga upphängningar för enkel montering finns som tillbehör i vår shop. Låga priser Snabba leveranser Hög servicenivå. Praktiskt med skensystem.


Skapa en mer annorlunda inredning med fräcka och moderna skensystem. Ett skensystem skapar ofta en större flexibilitet eftersom du enkelt kan sätta upp fler armaturer, ta ner eller flytta om. Längs en skena kan du fästa många typer av lampor och spotlights , något som passar lika bra på kontoret som i vardagsrummet. Hos oss hittar ni spotlights skensystem i både lågvolt och 1-fas. Välj mellan olika längder och design på spottarna.


Här finns ett komplett sortiment av 3-fas skensystem för belysning från varumärkena Easytrac och Global trac. Bland annat tack vare att de inte blir så varma och är energisnåla blir LED-alternativet allt populärare för spotlights eller downlights. En led spotlight kan ge bra arbetsbelysning, men också användas för att skapa effektljus genom att punktbelysa.


Du kan söka på produktnamn, E-nummer, artikelnummer eller gör en fritext-sökning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg