fredag 16 juni 2017

Måsten i new york shopping

Broadway online på Viator idag. Missa inte chansen, boka nu! Men vi vet hur du njuter bäst på din resa. Kolla in vår guide till stadens unika tips och måsten. New York bjuder ett gigantiskt utbud.


Financial District, Lower East Side och SoHo är områden du inte ska missa. Sevärdheter, shopping , hotell, bra bruncher och barer. Staden har shopping i blodet.


Res dit med väskan så tom som möjligt, för du kommer att behöva all plats till dina nyinköpta varor. Vi skall stanna i en vecka och jag behöver alla tips jag kan få, allt från shopping till restauranger och sevärdheter :) Någon som vart på Woodbury Common Premium Outlets? Gör dina fynd bland retrotrendiga klänningar, märkesskor och väskor. En klassiker Beacons Closet.


Det finns så mycket att göra, och tiden flyger fram! Allt finns och det är alltid rea, någonstans. Backpackings Linda ger tio klassiska shoppingtips till östkustresenären.


Men det finns en man som var igång med det här långt innan det var det trendigaste du kan göra: Melvin Major Jr. Familjen åker till new york om en månad o är där i. Självklart vill man på shoppingresan försöka läsa på om vad som är billigt i just den stad man är på väg till. Att komma hem och hitta samma varor i Sverige, dessutom till lägre priser ä ju mardrömmen, och man vill inte missa de där riktiga fynden att stolt visa upp när man träffar vännerna på hemmaplan efter resan. Trivia: det är samma kyrka där Samantha i SATC blir förtjust i en munk. Ett av de största varuhusen i världen dvs de har det mesta du kan tänkas behöva, från böcker, skor och ljus till affischer, väskor och hattar.


Måsten i new york shopping

I så gott som alla städer finns något stråk kantat av butiker som blivit känt som stadens paradgata, det bästa shoppingdistriktet eller rätt kvarter för den shoppingsugne. Första gången är alltid den bästa i staden som är minst lika häftig i verkligheten som på film. Här är måsten om du är på väg till världens huvudstad.


Ladda hem alla våra resguider om du vill. Hem till mer än miljoner människor och oräkneliga sevärdheter. NYC every year to see Times Square, Empire State Building och allt NYC har att erbjuda.


Måsten i new york shopping

På hotellet SoHo Grand så åt vi två gånger, det var otroligt fint och bra service. It is some of my favorite NYC-places and in the end a few tips that can come in hand if you are going there for vacation. Browse NYC’s famous department stores, boutiques and specialty shops.


Alla stora kedjor och märken kan man hitta här. Här finns även flertal små designbutiker och marknader, du kommer garanterat komma hem med mer än vad du hade tänkt dig. Jag vet inte huruvida det är det enda eller största i USA, men skall man besöka en outlet så kan jag absolut rekommendera någon av alla Premium Outlets i landet. Mycket kläder i mer än 2butiker.


Måsten i new york shopping

The address on file for this person is St. The filing status is listed as Active.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg