tisdag 27 juni 2017

Carin hjulström kärlek sökes recension

Carin hjulström kärlek sökes recension

Frida Fors är tillbaka! Tjugo år äldre och frånskild. Hon har slagit sig till ro i Göteborg men saknar en man att. Skickas inom 3-vardagar. Boken har st läsarrecensioner.


Hon har även skrivit böckerna Kajas resa och Irene Panik. Här är en länk till hennes senaste bok, Irene Panik, där det också finns länkar till dom tre tidigare böckerna. Och den är en fristående fortsättning på böckerna Finns inte på kartan och Hitta vilse. Dom är lättlästa och underhållande.


Enkla, men ändå med lite djup i. Välskrivna och läsvärda. Hon har tidigare arbetat på bland annat Aftonbladet och SVT, där hon har lett program som TV-Huset och Carin 21:30. Alltid bra priser och snabb. Den beskriver med mycket humor och självironi, vad som har kommit att bli Sveriges värsta folksjukdoensamheten.


Kroken är regeringens utredning om svenska folkets sexvanor utifrån en folkhälsoaspekt. Men själv är hon en frånskild tvåbarnsmamma som längtar efter kärlek. När yngsta barnet åker till Australien blir radhuset i Göteborg obeskrivligt tomt. Ivrigt påhejad av vänner ger hon sig motvilligt ut på jakt efter den kärlek hon nästan gett upp hoppet om.


Hon skriver regelbundet krönikor i Aftonbladet och Göteborgs-Posten. Jag ville använda mig av känslan jag själv har. Carin Hjulström är journalist och programledare. Hon har bland annat lett Melodifestivalen , Carin med C , TV-huset och Carin 21:, och skriver regelbundet i ett flertal tidningar. Hon berättar att det är svårt att förklara hur mediebranschen fungerar för människor som inte jobbar i den.


Carin hjulström kärlek sökes recension

Så många år i samma radhus, i samma stad och med samma gamla programledarjobb på radion. Kärlek och intriger på toppnivå. Hon längtar efter att ta livet till en ny nivå innan det är för sent. Steg ett blir att bejaka kärleken till jazzmusikern Chance. Ni minns väl den charmiga brittiska romantiska komedin där det regnade kärlekspar?


Just nu är Carin aktuell med barnboken Världens första människa och romanen ”På en ny nivå”, den femte boken om. Det är som sagt nätdejtning och det är diskussioner om fiber i radhusområdet. KRÖNIKA: Västlänken kommer att göra det möjligt att välja ett helt annat boende om man så vill. Till och med ett annat liv. Närmare naturen, kanske i en småstad.


Hon valde journalistiken och har bland annat arbetat som reporter på Göteborgs-Tidningen och Aftonbladet. TV för musikprogrammet Gig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg