fredag 30 juni 2017

Mitt 3 faktura

Här hittar du all information om hur du ansöker om autogiro och e- faktura. Och vad du gör om du har bytt bank eller inte har någon täckning på kontot. Här förklarar vi hur fakturan är uppbygg och vilka sätt du kan få den levererad på. Vi visar dig var du hittar ditt OCR-nummer, beloppet du ska betala och vilken period du debiteras för.


Fakturan skickas till dig senast den 20e varje månad och på Mitthittar du fakturan i början av månaden. Hur kan jag se mina fakturor ?

Enligt mitt har jag inte tillgång till det. Fast det har jag, det är jag som betalar abonnemang på fakturan. Vi vill ge dig full koll på användandet av ditt abonnemang.


Skaffa ett Mitt-konto på hemsidan eller ladda ner Mitt-appen för iOS och Android i dag. Om du har autogiro och det inte finns några pengar på ditt konto den dag fakturan ska betalas gör vi ytterligare tre försök de kommande tre bankdagarna. Om dragningen inte lyckas efter dessa tre försök behöver du betala fakturan manuellt. Som kund hos kan du välja hur du vill fakturan varje månad.


Gör så här för att slippa pappersfakturan och ansök om autogiro eller e- faktura istället.

Jag fick en påminnelse om en faktura som hade förfallit och att den skulle betalas. Betalade med kort i Mitt-appen för två dagar sen, men fick precis SMS om att mitt abonnemang nu är spärrat, trots att fakturan är listad som betald på Mitt3. Nu behövs det att jag betalar via kort för snabbast. Mitt-appen visar allt från förbrukad datamängd till när på dygnet flest sms skickas och vilka nummer som rings mest. Tre Skandinavien, som är en del av den globala -gruppen med verksamhet i elva länder, ägs av Hong Kong.


Mina Sidor – självbetjäning på dina villkor. Nej, jag syftade på Mittinne på Tre. Loggar du in som administratör ska du kunna se bägge dina abonnemang och även fliken Faktura i det röda fältet högst upp, precis under Välkommen till Mitt.


Klicka på den fliken och du ska få upp en lista över de sex senaste fakturorna. Med Mitt-appen i din mobil får du full koll på dina abonnemang eller kontantkort hos Tre. Se din aktuella månadsförbrukning samt de senaste sex månadernas fakturor i pdf. Mittär dina egna sidor på webben där du själv kan administrera ditt eller dina abonnemang och följa användandet i realtid.


Tjänsten är självklart kostnadsfri och du hittar Mittantingen som app eller på tre. Följ ditt användande och dina kostnader i realtid. Där kan du betala dina fakturor med ett enkelt knapptryck, om du anslutit ditt bankkonto till Klarna. Mina sidor Välkommen att logga in på Mina sidor!


Här kan du se din förbrukning, dina fakturor , avtal och kunduppgifter med mera. Beställ e- faktura direkt på Mitt Telia så slipper du pappersfakturan och fakturaavgifter.

Tänk på att bara abonnemangsinnehavaren kan ha e- faktura. Du får fakturan säkert i din internetbank. Kombinerar du e- faktura med automatisk betalning (som de flesta banker kan erbjuda) är du dessutom säker på att dina fakturor betalas i tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg