torsdag 22 juni 2017

Kvinnokliniken malmö förlossning

Få massor av klubbförmåner, gratis! Ta del av förmåner och erbjudanden. Efter förlossningen stannar familjen kvar på avdelningen några timmar och kan sedan få ett rum på BB-avdelning familj i Lund. Vid förflyttning till Lund finns det möjlighet att låna babyskydd hos BB-avdelning Malmö.


Vid komplikationer för mamma eller barn stannar ni på BB-avdelningen i Malmö. I Malmö finns bland annat ett regionalt endometrioscentrum med vårdteam bestående av gynekolog, barnmorska, sjuksköterska, sexolog, psykolog samt ultraljudsexpertis. I Malmö finns också bäckenbottencentrum, inom samma verksamhet som Gynekologimottagning Malmö , med vårdteam som består av gynekolog, urolog, kirurg, uroterapeut och sexolog. Vi tar hand om dig och ditt nyfödda barn efter förlossningen.


Vi hjälper er med vården efter förlossningen , barnskötsel och amning i en lugn och trygg miljö. Hit kommer även du som har ett planerat kejsarsnitt eller som har drabbats av komplikationer under graviditeten eller förlossningen. Föreläsningar för dig som planerar att föda i Lund och Malmö Föreläsningar för dig som planerar att föda på Sus Från och med graviditetsvecka är du som gravid och din partner välkomna på en föreläsning hos oss på förlossningsavdelningarna i Lund och Malmö. Vid de här generella indikationerna kan barnmorskan själv direkt remittera patienten till kvinnokliniken.


Kvinnokliniken malmö förlossning

Om ingen av indikationerna föreligger bör barnmorskan diskutera handläggningen med sin läkare på barnmorskemottagningen, som tar ställning till handläggning och eventuellt behov av remiss till kvinnokliniken (läkarremiss). Totalt oförstående hur människor fungerar på detta stället! Var med vid en förlossning , försökte hjälpa och stötta. Blivande modern ville ha mig där.


Anställda berömde mitt sätt, vid tillfället. På kvinnoklinikens gynekologiska akutmottagning, förlossningen och perinatalavdelningen (bb) i Malmö har det gått så långt att ledningen nu beslutat att köpa in personliga så kallade bråklarm till personalen. För dig som bor i Malmö har vi även ett mobilt BB-team som erbjuder vård och stöd i hemmet. Kvinnokliniken får bråklarm. Det mobila BB-teamet besöker dig som väljer att åka hem tidigt, det vill säga cirka sex timmar efter förlossningen.


Förutsättningen för att få åka hem är att du och barnet mår bra och att du haft en normal graviditet och förlossning. Om en födande kvinna har med sig anhöriga bör personalen närvara efter behov, skriver barnmorskan i sitt yttrande och rekommenderar kvinnor som önskar en mer närvarande barnmorska att söka sig till mindre sjukhus. Som universitetsklinik bedriver vi även utbildning och har hög forskningsaktivitet.


Enheten har cirka medarbetare och verksamhet dygnet. Projektet omfattade totalt c:a 18. BTA varav ungefär en tredjedel avsåg nybyggnation. Samtliga delar av klinikens verksamheter berördes. Men hot och våld förekommer inte bara där.


Populära sökningar Bb Cellförändringar 3d 4d ultraljud Fertilitetsklinik Fertilitetsutredning Framfall Gynekologer Sjukhus Läkare: spec. Vid kvinnokliniken bedrivs utredning och behandling av kvinnors gynekologiska sjukdomar, preventivmedelsrådgivning samt utredning och handläggning av såväl komplicerade som normala graviditeter och förlossningar. Kontakta oss gärna genom att logga in i våra e-tjänster, eller ring något av våra telefonnummer. Nytt familje-BB på väg i Malmö.


Malmö är på väg att få ett nytt familje-BB. Nyförlösta mammor ska inte längre behöva ta en taxi till Lund. Det här är verkligen en win-win-situation för den skånska vården, säger sjukvårdsnämnd Sus ordförande Joakim Sandell (S).


Kvinnokliniken malmö förlossning

Akuta sjukdomstillstånd omhändertas dagtid på vår dagjoursmottagning. Jourverksamheten finns på avdelning från kl 17.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg