torsdag 22 juni 2017

Hur vet man att man älskar någon

Discover Man With A Man. Ibland så känner man det bara, att ens partner älskar en. Men det finns också några tecken som sticker ut, som gör att man verkligen känner att hen älskar dig. Här är tecken på att din partner älskar dig?


Kvinnor sa att de behövde upp till tre månader för att kunna säga ’jag älskar dig’ till någon ” Jag älskar dig – men vad händer sen? Så hur kommer det sig att män finner det enklare att säga ’jag älskar dig’ först?

Det verkar som att svaret till den frågan är kopplad till grundläggande evolution. Eller så händer något, som i ditt fall, som gör att man inser det! Mitt råd till dig är att försöka öppna dig för honom, tala om hur du känner!


Du kan vara självständig fast du säger du älskar honom. Visst, man blir lite sårbar i och med att man säger de orden, men man får såååå. Hur visste just du att du var kär? Hur vet man om kärleken finns kvar efter många år tillsammans?


Att gå ner på någon okänd kan vara rätt najs, men ändå jobbigt när man inte vet hur den andre vill ha det.

Men är man med sin älskling vet man vad den andre gillar och kan även nå högre höjder tillsammans. Hur vet jag om jag älskar min man när jag går och har en annan i tankarna hela tiden fast jag känner honom inte? Tanken på att lämna min man gör ont, och tanken på att stanna kvar och inte våga något nytt, gör ont…Den här andre mannen känner att han kan inte vänta längre på att jag ska bestämma mig för hur jag vill göra.


Kan inte du skriva ett inlägg om hur du ser på förlorade relationer? Hur släpper man någon man älskar ? Har nyss förlorat min pojkvän och jag vet inte vad jag ska göra. Du brukar alltid ha så många kloka ord. Detta är ett ämne som alla blir berörda av. Att förlora någon man älskar.


Jag ska göra mitt bästa för att besvara den här frågan så gott jag bara kan, dock är det här verkligen inte skrivet i sten. Om man slår upp kärlek i ordlistan så står det att det är en känsla av stark tillgivenhet riktad mot någon eller något, vanligen en person. Enligt mig är det här en känsla som knappast kan beskrivas.


Och ibland måste man inse att det finns saker som inte går att reparera, hur gärna ni än vill. Känslor för någon annan. Du kanske upplever relationen du är i som bra och funktionell. Men så träffar du någon som får hela världen att skälva till.


Men hur vet man att kärleken man funnit verkligen är äkta?

Man slipper alltså känna sig dissad för att man inte får ett svar, som man kanske kan göra om man är med i traditionella dejtingsajter, säger hon. Men ibland känns det som om folk är på Tinder bara för att få uppskattning. Att många mer är ute efter att få en matchning än att träffa någon på riktigt. Hur kom ni i så fall fram till att det var.


Uppgifterna du anger när du gillar eller ogillar ett inlägg kommer inte att vara synliga för andra. För att lämna någon du fortfarande älskar är den modigaste du kan göra. Det betyder att du var stark nog att bortse från dina känslor, trots att de var starka. Att älska är något man gör, inte något man känner.


Jag misstänker du menar med kärlek är en stark känsla att behöva någon , vilket jag inte tycker är något att sträva efter. När man var liten och frågade någon hur man visste att man var kär fick vi oftast svaret Du bara vet. Men, vad innebär det egentligen? Som i rubriken lyder, hur kan man vara säker på att man älskar någon ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg