onsdag 28 juni 2017

Gratis parterapi malmö

Familjerådgivningen vänder sig till vuxna som bor i Malmö och som har problem i par- eller familjerelationen. Gemensamt för parterapi och familjeterapi är att jag utgår ifrån relationen mellan två eller fler individer. Välkomna till Psykologhuset i Malmö. Besök vår webbplats för mer information om hur vi kan hjälpa er! Man får allt svårare att samtala med varandra och till slut kanske man frågar sig om man har något gemensamt överhuvudtaget.


Jag och min man har varit ihop i tio år och har två små barn.

Vi har nästan dagliga gräl. Testade familjerådgivning via kommunen för ett år sedan men kände att det inte gav något. Vår utgångspunkt är att en välfungerande parrelation är nyckeln till fysisk och psykisk hälsa.


Vi tillämpar EFT, Emotionally Focused Therapy for Couples i vårt arbete med parrelationer. EFT är en välrenommerad metod för parterapi i världen idag. Av de par som genomgått parterapi enligt EFT blir – helt kvitt sina problem.


I parterapi undersöker psykoterapeuten tillsammans med paret hur kommunikationen ser ut och vilka omedvetna känslor, tankar och beteenden som påverkar relationen. Här är det av betydelse att titta närmare på hur anknytningsmönster spelar in och präglar samspelet i parrelationen. Metoden har ett känslomässigt fokus och syftar till att skapa trygga känslomässiga band i parrelationen.

Malmö – Hitta företag som levererar produkter och tjänster. Parterapi Malmö – sida – Gula Sidorna på eniro. Vi är legitimerade behandlare med psykolog och psykoterapeuterubildning.


Vi erbjuder Psykoterapi för indivi par och familjer. Våra behandlingsmetoder består bl. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra parterapeut i Malmö och dessutom kan priserna skifta en del.


Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en duktig och behaglig terapeut. I parterapin arbetar vi tillsammans för att ni var och en skall stanna upp i er själva, lyssna till er partner och förstå varandras tankar och känslor. Hos många par försvinner med tiden den glädje, närhet och passion som fanns från början. Det är vanligt att det blir svårare att samtala med varandra och till slut kanske man frågar sig om man har något gemensamt överhuvudtaget.


Mitt namn är Marcus Peterson och jag är auktoriserad socionom och legitimerad psykoterapeut med familjeterapeutisk inriktning. Priset på parterapi varierar mycket. Kyrklig eller kommunal familjerådgivning är oftast den billigaste metoden, och kan ligga på några 1kr i timmen.


En del kommuner erbjuder till och med helt gratis rådgivning. Relationsfokus, parterapi och familjeterapi i Malmö , Agnesgatan 12. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Par som känner engagemang i sin relation och vill fortsätta leva tillsammans.


Rekommenderas ej om våld eller missbruk förekommer.

Utgångspunkten är att relationen formas av båda parter. Jag utför tjänster inom samtalsterapi, parterapi och gestaltterapi. Jag erbjuder samtals individuell terapi, parterapi och arbetar med grupper. Min specialitet är djupare existentiella kriser, depression, stress m. GRATIS KULTUR OCH NÖJEN.


Malmö är en spännande kulturstad och har mycket att bjuda på för dig som söker billig och gratis kultur. Det kan vara allt från utställningar på Malmö konsthall till provpublik på Stadsteatern och Malmö Opera. Vill du uppleva gratis musik och teater?


Malmö är uppdelat i ett antal parkeringsområden där olika taxor gäller. Vad som gäller för platsen du parkerar på står på det tillhörande vägmärket. Du finner Nerv psykologmottagning centralt i Malmö. Vi tar emot individer och par med kort varsel. Susanne Brefelt Lövdén, legitimerad psykolog och psykoterapeut, psykodynamisk inriktning, med masterutbildning i sexologi.


Då vill jag från en tyst lokal på Själbodgatan 4b i Malmö önska er en kärleksfull och behaglig påskhelg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg