fredag 30 juni 2017

Sluta röka app

Sluta röka med effektiv ljudbok. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Rate climate actions and stay updated on the climate crisis. Give climate love #128154; , suggest climate ideas #128161; and give climate warnings ⚠️.


Rökfri har inga kopplingar till kommersiella intressen. Tjänsten är uppdelad i två faser.

En förberedelsefas på dagar, då användaren bygger upp sina strategier för att sluta röka , och en fas efter rökstoppet då användaren får stöd för att fortsätta hålla sig rökfri. Längre ner i detta inlägg tipsar AppFokus om olika appar för att hjälpa dig till ett mer hälsosamt och rökfritt liv. Att sluta röka kan vara oerhört svårt, många av oss har försökt men misslyckats gång på gång. Jag hade redan slutat röka när jag började använda Alex, men när jag började med Alex så minskade alla återfall och feströkande. Om jag hade använt den här appen när jag försökte sluta röka dom första gångerna så är jag helt säker på att jag slutat mycket tidigare.


Vi vet hur viktigt det är att få hjälp och råd när du behöver det. Den innehåller många olika stödverktyg som ger dig rå förslag och hjälp för att hantera alla aspekter av din resa mot att bli rökfri– allt från hur du hanterar röksuget till hur du motiverar dig själv. Det här stadade som en tjänst med råd och tips över telefon.

Det finns förstås också en sajten, där många av de generella tipsen finns samlade. Du kan även testa dig själv för att se hur motiverad du är att sluta. Ladda ner en sluta röka-app eller ta hjälpa av sluta röka -linjen.


Så funkar det: Webb- och mobilapplikationen Rökfri (framtagen av Vårdguiden, Stockholms läns landsting). Bestäm ett datum för när du ska sluta röka. Stärk din motivation att sluta röka. Du kan till exempel samla information och göra en lista över anledningar till att sluta.


Testa ditt röksug genom att anteckna varje gång du röker en cigarett och vad du gör just då. Sätt sedan betyg på hur viktig just den cigaretten är. Ny app ska hjälpa ungdomar sluta röka Nu lanseras appen Fimpaa!


Det viktigaste är att du själv vill sluta röka. Det är bra att förbereda dig. Det kan kännas i kroppen och påverka hur du mår, när du slutar röka. Du kanske också behöver ändra dina vanor lite. Så här kan du göra för att sluta röka : 1. Välj ett datum när du ska sluta röka , till exempel om två veckor.


Den här sluta - röka -appen visar dina senaste framsteg, vilket gor det enklare för dig att med framgÂng bli och vara en icke-rökare. Smokerstop använder en vetenskapsbaserad motivationsmetod som hjälper dig att sluta röka pa ett tilltalande sätt.

Funderar du på att sluta röka ? Vårdguidens app Rökfri erbjuder rå övningar, tips och stöd både inför beslutet att sluta röka och under vägens gång. Du får hjälp att bli kvitt begäret på dina egna villkor. UMO för dig som är ung och vill sluta röka. Här kan du skapa din egen profil som utgår från hur just du röker.


Here you can create your own profile based on how you smoke. Men varför blir det så att varje gång jag slutar röka så blir jag sjuk. Jag börjar hosta, får feber och halsont. Det påminner exakt som en stor förkylning.


Under resan får du hjälp att hitta din motivation och stöd för att bibehålla den tills du är rökfri. Stödprogrammet anpassas utifrån ditt nuläge. Programmet är uppbyggt på samma sätt som en behandling hos en psykolog. Har du bestämt dig för att sluta röka kan du också det.


Läs mer om vilken hjälp som finns när du vill sluta röka. Vi och våra partner använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats, för att visa dig annonser baserat på dina intressen, och i mät- och analyssyften. Dessa sluta röka -tips kan hjälpa till att hålla dig motiverad och på rätt spår.


Ta fram en plan som fungerar för dig så att du kan nå ditt mål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg