fredag 16 juni 2017

Familjerådgivning kumla

Region Örebro län driver, på uppdrag av Kumla kommun, familjerådgivning. Du kan vara anonym, vi har sträng sekretess och för inga journaler. Du ringer själv till oss och ditt besök är helt frivilligt.


Familjerådgivning kumla

Vi tar inte emot remisser från andra. Familjerådgivning Kumla - församling, dop, barnbidrag, barn som lever med vål hjälp, använder vål begravningsombu adoption, bris, ungdomsverksamhet. Kumla kommun erbjuder i första hand tre samarbetssamtal, vid behov finns möjlighet till ytterligare två samtal. Samarbetssamtal journalförs inte.


De är frivilliga, kostnadsfria och förs under sekretess i enlighet med socialtjänstlagen. Fältgruppen i Kumla arbetar förebyggande och uppsökande i kommunen. Vi erbjuder råd-och stödsamtal till ungdomar, kontakt för detta tas direkt med fältgruppen. Vi arbetar även ute i de miljöer där unga vistas och arbetar både kvällar och helger.


Familjerådgivning kumla

Du som är boende i Örebro län kan boka tid på Familjerådgivningen. Se familjerådgivningens film! Tillsammans hjälps vi åt för att hitta en framkomlig väg! Att leva tillsammans i en parrelation och i en familj, innebär svårigheter vid olika tidpunkter i livet.


Då kan Du vända dig till Familjerådgivningen. Du bokar tid på Familjerådgivningen genom att ringa till oss. Du får aktuell information om våra telefontider på telefonsvararen. Du uppger ditt ärende och får då ett datum för samtal hos oss.


Familjerådgivning kumla

Om du vill skickar vi en samtalsbekräftelse med information om din tid. Ett besök hos oss kostar alltid 1sek. Kumla Vårdcentral Kungsvägsmottagningen har 1andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Kumlaskontoret är Barn- och Ungdomshabiliteringen för Hallsberg, Kumla , Askersun Laxå i Hallsberg. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 9TKR.


Det sitter lika många kvinnor som män. Socialtjänstens uppdrag är att i första hand ge det hjälp och stöd som du behöver för att kunna ta hand om ditt barn på hemmaplan. Familjerådgivning Örebro Län - konfirmationer, församling, diakoniverksamhet, dop, kyrka, kyrkogår trosundervisning, ungdomsverksamhet, gudstjänster.


Om Landstingshälsan Kumla Enheten. Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta. Testa kostnadsfritt i tre månader. Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik, vad har du för behov? Eva Thorell erbjuder, psykoterapi, familjerådgivning , parterapier samt enskilda terapier i Norrtälje.


Har avtal med Norrtälje kommun. Familjens Hus OBS: Familjens hus ordinarie lokal är delvis åtgärdad och därför vi kommer under vecka och vecka att flytta tillbaka så mycket vi kan. Sverige AB har verksamhet på Götgatan Kumla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg