fredag 30 juni 2017

Kärleksdikter jag älskar dig

Min kärlek till dig är så himla stor. Du har gjort mitt liv mycket bättre än för. Du är världens bästa flickvän som jag har. Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare.


Nu står jag här och tänker på denna tjej som jag gillar allra mest i hela världen och med dig vill jag åka med hela färden med den underbaraste tjejen i världen och jag vill aldrig förlora dig för jag älskar bara dig och jag hoppas att du älskar mig. Vi skall bli ett på alla dess sätt.

Plutten, min kärlek till dig är brinnande het, du är verkligen den finaste jag vet. Snart får jag alltid ha dig nära mig, vill att du ska veta att jag älskar , älskar , älskar dig. Så jag ger dig min ensamhet, den varar till livets slut. Därför vill jag att du skall veta det nu Du är min älskling, allra käraste du!


Det är inte alltid lätt att vara kär, det är samma som med livet, det är inte alltid lätt att leva. Använda delar av er relation till att strukturera dikten. Om du kämpar för att komma fram till ett format eller idéer, prova detta.


Dela upp en bit papper i tre delar: hur vi träffades, hur jag vet att jag älskar dig , och vad jag önskar för oss i framtiden.

Fyll i så mycket som möjligt om dessa saker. Jag vill ge dig en gåva. När jag ser på dig hur du njuter av musiken som jag också. LL-förlaget publicerar lättlästa böcker för vuxna, ungdomar och barn. Målgruppen är en bred läsekrets av personer med dyslexi och olika läs- och skrivsvårigheter.


När du inte älskar mig tillbaka. Du är så söt då du ler, Du är allt om inte mer. Du är det finaste jag har, Och jag vill alltid ha dig kvar. Och jag kommer aldrig älska dig mindre än vad jag gör, precis just nu.


Den studen jag träffade dig kände jag att du hade något som jag behövde. Men det visades sig att det inte var något. Du är en lögnare ända ut i fingerspetsarna. I Jörgen Gassilewskis kärleksdikter är avståndet kort mellan att älska och att hata kärleken slår sekundsnabbt över i hat och tvärtom. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.


Med domnande sinnen söker jag dig , allt levandes fäste. Det är hos varandra vi bor under svarta stjämbilder. Kärleksdikter – Dikt av 34.


Det finns någonstans en outgrudlig ömhet, en trygghet som bara blinda känner.

Med en kärleksförklaring kan du komma långt i att förgylla dina relationer. Förlagets tryckta pappband. Vet att det finns gamla trådar någonstans, men skriv gärna igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg