onsdag 28 juni 2017

Aluminiumfri deodorant herr

Vi är en av Sveriges största skönhetsbutiker inom parfym, hudvår hårvård och skönhet. Billigare än rekommenderat pris! Happy Green - framtidens webbutik med stort utbud av hållbart och ekologiskt. Se vårt utbud av skönhetsprodukter.


Stort utbud av skönhetsprodukter. Snabb och billig frakt. Svenskproducerad deodorant utan parfym. Malmöproducerad deodorant som även finns med cypressdoft. Jobbar med Potassium alum, bikarbonat och citronsyraester som bakteriehämmare.


Håller hela dagen utan att man behöver oroa sig. Sport 48h, Lavilin Bio Balance , kultförklarad probiotiskt uppbyggd deodorant som precis lanserats i. Går snabbt in i huden, kladdar inte. Doftar fräscht med inslag av citrus, doften passar både kvinnor och män.


Motverkar svettlukt mycket effektivt, känns hudvänlig och mycket prisvärd. Jodå, särskilt för lightsvettare. Hur en deodorant fungerar på olika personer varierar kraftigt. En bra mellanväg för den osäkra kan vara att ha en aluminiumfri deodorant för dagar som inte bjuder på större svettutmaningar, och en antiperspirant för dagar när en blöt armhåla känns helt otänkbart.


Fräscht och giftfritt var det här! En bra deodorant är viktigt för att känna sig fräsch. Här hittar du ett urval av de bästa deodoranterna för män som vill hålla svettlukt borta. Vi säljer manliga deosticks, spray och roll-on från flera av de ledande märkena för killar. Beställ idag, lukta gott imorgon.


Aluminiumfri deodorant. Med kamomill och mineraler från Döda Havet. Förhindrar dålig lukt. Rekommenderas för allergiker och kan användas över hela kroppen.


Naär helt fri från parfym, alkohol, aluminiumsalter, biocider och parabener. Helt doftfri, svensktillverkad och lanseras som någon slags ”världsnyhet”, men även om det är en bra deodorant så går vi inte riktigt i gång på den här. Har du känslig hy, välj en produkt utan parfym och. Våra tester utförs så som produkterna är tänkta att användas i verkligheten. Produkterna har använts av både experter och vanliga personer.


Aluminiumfri deodorant herr

Hur väl klarar deodoranten av att motverka svettlukt, hur länge håller den och doftar den mycket? Förutom att hålla sig fräsch genom vardagens och gymmets prövningar, ska en bra deodorant vara fri från klad klåda och inte lämna spår i favoritblusen. Svett är kroppens viktigaste sätt för att behålla rätt kroppstemperatur. När svetten kommer i kontakt med bakterier uppstår den typiska svettlukten.


Bästa sättet att komma till rätta med dålig lukt är regelbunden rengöring och användning av deodorant eller antiperspirant. Doftar noll, så den funkar bra med parfymen. Håller bra hela dagen och kristallerna i flaskan ska vara där om ni undrar! Handla ekologisk mat och dryck.


Crystal Deo kostar 1kr. Hos oss kan du hitta produkter för alla hudtyper och hudproblem. Vi har allt från parfymdeodorant till naturlig och aluminiumfri deodorant ! Att använda herrdeodorant som man är ett måste, för att undvika illaluktande armhålor och svettfläckar.


Ekologisk deodorant cream Kokos Naturlig Deo Kokos är en deodorantkräm med Kokos, med en mild och söt kokosdoft, utan tillsatta doftämnen, som påminner om. Dove Original är en roll-on deodorant som är aluminiumfri och skyddar mot svettlukt i upp till timmar. Här slipper du otäcka kemikalier, men får ändå ett resultat som håller hela dagen.


Aluminiumfri deodorant herr

Ett extra plus är att denna deodorant även vårdar din hud. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Vanligast är att du applicerar deodoranten under armarna som en spray, med ett stift eller som roll-on. Om du har extra känslig hud väljer du en deodorant utan parfym eller alkohol.


Allt om Mode har testat olika deodoranter – här är den bästa. Deodorant är ett dagligt måste för de allra flesta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg