onsdag 7 juni 2017

Bensaltensid dosering

Sällsynta produkter av hög kvalitet som inte enkelt går att hitta i andra butiker. Här kan Du köpa ett brett sortiment av kvalitetsprodukter till rätt pris. Borsta och tvätta av döda alger. I Bruksanvisningarna finns information om angrepp på specifika material, egenskaper samt förberedelser, spädning och användning. För att spara en fil på din.


Bensaltensid dosering

Det är en fördel att spraya på plantan, men fullständig täckning av plantan är nödvändig. Ren högkoncentrerad i lösning. Priset är inklusive moms, är Du företagare och vill veta priset. Spara enorma pengar på antimögel och algmedel genom att blanda själv.


Den nya generationen medel mot alger, svamp, mögel, mossa, påväxt och lavar är bara utspädd bensaltensid (bensalkonklorid). Bensaltensid är ett desinficerande rengöringsmedel. Kvarbliven lösning kommer med tiden att regna bort, alternativt kan du välja att skölja och tvätta bort rester.


Bensaltensid dosering

Fakta om bensaltensid som mossborttagningsmedel. En utmärkt lösning för dig som vill ta bort mossa och rengöra på djupet. Jag märkte en markant minskad åtgång på de delar av taket som jag gjort rent först. Verkar med andra ord lovande.


Då bensaltensid inte är ett godkänt bekämpningsmedel så får man inte använda det som ett bekämpningsmedel. Bekämpningsmedel i det här fallet är användningen mot påväxt (mossa, lavar, mögel etc). Nu kan man ju säga få och få, det är ju en sak.


Spraya plantorna så att all yta är genomvåt. Missfärgar inte och etsar inte på fönsterrutor. Koppla till vattenslangen och du får rätt dosering. Rengöringsmedel med inställd doseringsejektor.


Här följer lite ekologisk information. Akvatiskt toxicitet – giftighetsgräns. Rengör enkelt och effektivt från smuts och annan påväxt.


Bensaltensid dosering

Koppla trädgårdsslangen direkt på injektorn, som automatiskt ger rätt dosering. Kan även handdoseras (del Taktvätt till delar vatten). Passar för takpannor av betong eller tegel samt för behandlade plåttak.


Koncentrat, räcker till 120–1m² takyta. Oavsett om man använder Boracol eller bensaltensid för att sanera bort alger och svampar skall man ju inse att vid nästa regn kommer resterna att lämna skeppet, vare sig båten är på land eller i sjön. Jag har gjort en sammanställning av olika produkter som nämns här och räknat ut vad man betalar per gram ammoniumklori och rekommenderad dosering ammoniumklorid per m2. En viktig slutsats var att koncentrationerna i artikeln inte alltid är rätt (längre?). Nelson Tak GTI , MotAlg (enligt SDB).


Järnsulfat är ett vanligt förekommande ämne flera välkända mossmedel, däribland Mossa GTI och Greenlines produkter. De ovan nämnad produkterna kommer i. Dock i en mycket starkare dosering – en produkt och en dosereing tar allt – även svarta prickar, svampen som gör snygga vita båtbryggor och byggnader svartprickiga och går in under färgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg