tisdag 20 juni 2017

Elitsinglar personlighetstest

Ett vetenskapligt baserat personlighetstest utgör grunden för vår smarta matchmaking, som gör det möjligt för oss att presentera dig för precis rätt singlar direkt. ELITSINGLAR är en av Sveriges allra säkraste dejtingsidor. Efter att du fyllt i vårt personlighetstest så gör vi.


Med ett Premiummedlemskap får du full tillgång till hela. LÄS ÄVEN: ALLT OM VÅRT PSYKOLOGISKA PERSONLIGHETSTEST. Detta gör det svårt att träffa nya, spännande människor i.

Att ge vad som kan tyckas vara det ”rätta” svaret kan alltså helt enkelt späda ut dina egenskaper och få dig att framstå som ganska generisk. När vi säger att vi vänder oss till kräsna singlar så menar vi att det är för dig som är driven och vill mycket, har höga ambitioner både i arbetslivet och privat, och som håller med om att du förtjänar en partner som verkligen passar dig. I testet ställer de frågor om dig och vad du förväntar dig av din partner. Testet har tagits fram av psykologer och relationsexperter. Hur är testet designat?


Det bygger på The Big Five-teorin och de forskningsresultat som McCrae och. Elitsinglar erbjudande. På basis av vetenskapliga insikter, kommer potentiella partners föreslås omedelbart.

I och med att personlighetstestet är så pass omfattande tror vi att det kan ge goda möjligheter till att faktiskt träffa en person som man passar bra ihop med genom det här matchningssystemet. Vår idé om online dejting är enkel: gör vårt unika personlighetstest , utvecklat av professionella psykologer, och få sedan dagliga förslag på attraktiva singlar i din närhet - singlar som du verkligen har något gemensamt med. Ställ in dina preferenser och kriterier, så kan du med hjälp av vår smarta matchmaking-algoritm vara. När du har gjort färdig personlighetstestet söker vår matchningsalgoritm igenom vår databas efter passande partnerförslag.


Vi tar hänsyn till dina svar från testet samt hur du har ställt in dina kriterier. Du kan inte själv söka i vår databas, utan vi gör jobbet åt dig och presenterar matchningar speciellt utvalda för just dig. Genom att svara på 2frågor får du ett resultat som kan leda till att du hittar din match. Under detta steg behöver man inte skriva något om sig själv, eftersom man inte skapar sin dejtingprofil ännu. Priset beror på hur många månaders medlemskap du registrerar dig för.


Du får tillgång till personlighetstestet och kan skapa din profil, så att du kan testa dejtingsidans grundläggande funktionalitet innan du bestämmer dig för att bli premiummedlem. Personlighetstestet ligger nämligen som grund för hur systemet går till väga för att hitta någon som passar dig. Dessutom kan du finjustera det hela genom att själv ange dina preferenser kring vilken typ av person du skulle vilja träffa.


För personer som letar efter seriös dejting och inte one-night-stands och lösa relationer. Gratis att komma igång. Om du bara vill göra personlighetstestet och se vilka singlar som denna dejtingsajt föreslår går det utmärkt.


Du behöver inte betala något alls. Med hjälp av dina sökpreferenser och personlighetstestet så presenteras du för lämpliga singlar, vilket naturligtvis kan vara ett bekvämt. Följade funktioner är tillgängliga för dig som är basmedlePersonlighetsprofil - ditt resultatet från personlighetstestet.

Själva processen går till som så att dina matchningar tas fram genom ett personlighetstest. Detta personlighetstest gör du när du blir medlem på sidan. Funktionsmässigt är sidorna nästan identiska, skillnaden ligger mest i hur man profilerar sig.


Baserat på dina uppgifter förmedlar sajten därefter passande kontaktförslag, som också kontinuerligt uppdateras så snart en ny matchning uppstår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg