tisdag 27 juni 2017

Snörasskydd för plåttak

Plannja har plåttak i hög nordisk kvalité. Kulörprogram med RAL- och NCS. Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Hitta rätt kontakt här!


Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg.

Vi har infästningar som täcker de flesta plåttak. Dessutom finns våra snörasskydd i t. Ett stabilt snörasskydd som lämpar sig bra för äldre tak där ett äldre utseende eftersträvas. Få tak har idag ett snörasskydd.


Det behövs inte allti men i vissa fall är det motiverat med ett snörasskydd. Om det finns en risk för att stora snömängder rasar ner på en person, är det vettigt och enligt regel att installera ett sådant. Se alltid till att dimensionera snörasskyddet ordentligt.


Hos oss på Stegproffsen hittar du snörasskydd av riktigt hög kvalité för alla typer av hus och tak.

Vi erbjuder bland annat snörrasskydd för plåttak , tegeltak, tegelpannor, falsat plåttak med mera. Här hamnar mer snö och därmed behövs extra snörasskydd eller snöglidhinder för att hålla snön på plats. Denna personuppgiftspolicy gäller för den personuppgiftsbehandling som sker inom ramen för det norska företaget Caneias som administrerar domänet snörasskydd. Andra domän som även ingår i Caneias är blant annat nomo.


Snörasskydd 3-rör komplett. Normalt brukar det ta några dagar för fraktbolaget att leverera. Leveranstid för kulörer som speciallackeras har en leveranstid på ca veckor. Vid köp av speciallackaderade produkter (de som ej är lagerstandard) så gäller ej ångerrätten och kan ej returneras.


Fästkonsolerna på bilden kan se annorlunda ut i verkligheten. För att få en bättre uppfattning om vilka krav som gäller kan man läsa Boverkets rapport Säkerhet på tak. De är lättast på marknaden, smidiga att montera och enkla att skarva ihop till erforderlig längd. Bästa butikerna online! Våra hållbara snörasskydd finns för alla typer av tak och skyddar människor och allt annat under taket mot fallande snö och is.


Snöglidhinder klass OBS! Weland falsfäste för falsade plåttak. Infästningen sker helt utan håltagning, genom att fästet kläms fast på ståndfalsen.


Godkänt för montage på dubbelfalsad stål-, zink-, rostfri-, och kopparplåt.

Finns även för dubbelfalsad aluminium och rostfri sömsvetsad fals i modifierat. Våra takstag på plåttak är en revolutionerande produkt som skruvas direkt i takplåten. Stegen är godkända att användas då fasadhöjden ej överstiger meter. Takplåten skall vara minst mm stålplåt eller mm aluminiumplåt. Takstegen passar alla vanliga typer av takprofiler.


Falsfäste för falsade plåttak , min. Infästning sker helt utan håltagning, genom att fästet kläms fast på ståndfalsen. Falsen måste vara dubbelfalsad. Vanliga pannor med råspont under eller falsat plåttak om minst millimeter är dock inga problem.


Komplementprodukter Utöver själva snörasskyddet kan det vara en god idé att titta på vad det kostar att komplettera med istappskydd. Det är en produkt som ser till att isflak inte kan glida ner mellan ditt snörasskydd och din takbeklädnad. Montera konsolen med mutter MA bricka och EPDM enligt anvisning för respektive produkt.


Därför tillverkar vi produkter som står pall för vårt tuffa nordiska klimat. Stiliga plåttak och matchande hängrännor. Säkra takstegar och robusta snörasskydd.


Och allt annat du behöver för att ditt hus ska klara år efter år i ur och skur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg