torsdag 15 juni 2017

Svartsjuka test

Få Bort Svartsjukan i dag med Ljudbok. Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test. Tror du att du är svartsjuk ? Med denna test så får du svaret.


Testet är går snabbt och är enkelt att göra. Riskerar du att driva bort din partner med din svartsjuka ?

Här är ett test för att se om din partner är svartsjuk ? Test – Är din partner svartsjuk ? Känner du igen dig i flera av dessa påståenden nedan så kan det betyda att din partner är svartsjuk. Smygläser du din partners sms eller är du den som inte bryr dig alls när någon flörtar med din crush? Gör FRIDAs test och ta reda på hur svartsjuk du är. Lite svartsjuka kan vara ett tecken på att man bryr sig, men om din partners svartsjuka tar över relationen kommer det på sikt bryta ner dig psykiskt eller till och med kan leda till fysisk misshandel.


Fyll i frågorna så sanningsenligt du kan. Detta test har designats för att mäta om din partner är sjukligt svartsjuk. Finns det befogad och obefogad svartsjuka ?

Om hon flirtar med andra män för att hon vill att partnern ska se att han inte är den ende – då är det fel att hacka på honom för att han är svartsjuk. Det är snarare hon som borde se över sitt beteende. Obefogad svartsjuka bor hos den som är svartsjuk. Oftast uppstår svartsjuka i parrelationer men den kan färga även andra relationer.


Svartsjukan kan naturligtvis vara befoga som en reaktion på att man faktiskt blivit bedragen eller bortvald. Marie får frågan, “Om du tittar på din svartsjuka i bästa möjliga ljus, vad har den tänkt åstadkomma? Min svartsjuka varnar mig om att min man verkligen är olämpligt flirtig för att vara en gift man. Istället för att bli arg på honom, eller svartsjuk , måste jag sitta ner och ha en lugnt och respektfullt samtal med honom. Om du har problem med svartsjuka bör du därför försöka lära dig att hantera den.


Svartsjuka är både jobbigt för den som är svartsjuk och för partnern. Parterapi kan stärka känslomässiga ban läka samspelsmönster och reparera efter otrohet. Din svartsjuka och oro har inte egentligen något med hennes beteenden att göra, du säger ju att du har lätt för att bli svartsjuk.


Din svartsjuka har med dig att göra, hur dina egna negativa omdömen om dig själv gör dig sårbar, hur du har gett dig själv en negativ förväntan på relationer osv. Varför är man egentligen svartsjuk ? En viktig faktor i att slippa svartsjuka är trygghet. Känner du dig trygg med att du duger och att din partner också visar att denne är trygg i relationen och inte behöver andras bekräftelse finns det inte så stor anledning till svartsjuka. Med avund upplever en att en vill ha något som andra har eller att andra inte är värda att äga eller uppleva något som en själv önskar. Så hanterar du svartsjuka.


Först och främst måste du erkänna för dig själv att du är svartsjuk och att det är ett problem som du vill lära dig hantera.

Kartlägg din svartsjuka. Nästa gång du blir svartsjuk ska du skriva ned vilken situation du befinner dig i, vad du tänker, vad du känner och hur ditt beteende ser ut. Detta test är designat för att ge dig en indikation om du visar symtom som liknar dem vid tvångstankar.


Det innehåller frågor och tar inte mer än - minuter. Svara så sanningsenligt som möjligt, välj det svaret som passar bäst. I relationer kan kontrollbehov ta sig uttryck i form av överdriven svartsjuka eller ständiga krav på försäkringar om att den andre älskar en och aldrig kommer att försvinna. Svartsjukan kan leda till kontrollbeteenden som att läsa mejl, sms och titta i plånboken efter kvitton och dylikt. Det är helt gratis att göra våra test och det tar inte mer än minuter.


Har du några problem med testen eller andra frågor rörande psykologitest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg