fredag 30 juni 2017

Kärlekens 5 språk bok

Bokus - Köp böckerna billigare - Aktuella erbjudanden! Alltid ett aktuellt urval av böcker - Köp dina böcker hos Akademibokhandeln! Kärlekens språk i ny upplaga.


Kärlekens 5 språk bok

Ni älskar varandra och vill visa det. Men talar ni samma språk ? Vi uttrycker och tar emot kärlek på olika sätt. Fem sätt att visa kärlek på.


Psykologen Gary Chapman har identifierat de vanligaste sätten vi visar vår kärlek på. Lär dig ditt språk (och din partners!) för att bättre kunna visa er kärlek till varandra! Boken används också för utbildning, som samtalsunderlag och i äktenskapskurser.


Läs boken , bli kärleks-språkbegåvad och få lyckligare relationer! Nyvall är utbildad samtalsterapeut, parterapeut och samtalscoach. Hon håller uppskattade föreläsningar om bland annat kärlekens språk. Helene Arkhem är journalist med fokus på relationer, livsbalans och personlig utveckling. Alla människor har ett primärt språk , och ofta ett sekundärt, som vi använder för att ge kärlek.


Det språk som vi själva använder för att ge är också det språk som vi helst vill ha kärlek på. Och när vi inte får det, när vår partner talar ett annat språk , kan vi känna att relationen skaver. Det finns ingen bättre relationsexpert än dr Gary Chapman, författare till Upptäck kärlekens olika språk , för att visa hur man effektivt kommunicerar kärlek på ett äkta, omtänksamt sätt. Till varje dags andakt hör ett bibelställe, ett insiktsfullt budskap om hur man kommunicerar kärlek , och en bön.


Kärlekens 5 språk bok

Då kan ni försöka att ge varandra det ni behöver och tala varandras språk. Chapman använder metaforen att alla människor har en kärlekstank. Skickas inom 2- vardagar.


Jag lovar man får insikt i saker och ting man inte tänkt på innan alls! Kombinerar man alla kärlekens språk och tar reda på varandras fort i ett förhållande underlättar det för att det ska hålla hela livet ut. Det finns kärleksspråk vilket är ditt?


Dd Book Vergelijken. Känner du ibland att din partner inte förstår dig? Upplever du att du ger mer än du får i ett förhållande? Det kan bero på att ni har olika kärleksspråk.


Ett språk , som inte behöver vara verbalt. Enligt Gary Chapman finns det fem grundläggande sätt som människor tar emot och visar kärlek på. Av dessa fem kärleksspråk har alla ett hemspråk, ett kärleksspråk som är det primära. Jag vet inte vem som rekommenderade oss boken ”Upptäck kärlekens olika språk ” av Dr. Den är skriven av en amerikansk parterapeut som jobbat med många par och kommit fram till att det finns framförallt fem stycken huvudspråk för kärlek.


Kärlekens 5 språk bok

Filmen hade premiär i länder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg