fredag 9 juni 2017

Bra frågor att ställa till en tjej

En öppen fråga är dock inte en gratisbiljett till ett långt och givande svar, utan det kan ibland krävas lite uppmuntran eller en god spegling för att få mer än ett ” bra ” till svar. Genom att ställa öppna frågor visar du att du är intresserad av tjejens svar, inte av att bekräfta dina förutfattade meningar om henne. Ett bra sätt att hitta likheter är frågor om vilken sorts kultur tjejen gillar. Fråga även om musik, teater etcetera och håll kvar vid ämnet när du hittar något ni båda gillar.


För många kan det vara viktigt att man delar trosuppfattning, och då är det en viktig fråga att ta upp relativt tidigt.

Med rätt frågor kommer ni båda till er rätt. Den goda nyheten är att detta är lätt att undvika. Nedan finns en lista på tjugo bra , personliga frågor till tjejer. Vi har valt dem med omsorg så att de ger en skymt av de där sidorna du har men kanske inte visar på första dejten i vanliga fall.


Behöver du förslag på bra frågor att ställa på första dejten? Här är frågor – framtagna av en psykolog – att ställa till din dejt. Knepet är att ni ska sitta enskilt och ställa frågorna till varandra.


Ni ska vara seriösa med era svar och när ni har gått igenom frågorna ska ni avsluta med att titta varandra djupt i ögonen i fyra minuter.

Finns det kanske en ny person i ditt liv som du bryr dig om lite extra? Innan ni tar det ett steg längre så fråga dessa frågor vi listat! Vad är din favoriträtt? Så att du kan laga den till hen! Hur många seriösa förhållanden har du haft?


Jennie Lindgren år och är ensamstående till fina grabbar. Det kan vara bra att veta. Ny kär och en bonus tjej på köpet. MÅNGA FRÅGOR TILL KILLAR. Svara gärna seriöst Och ni killar, skapa en sån här tråd med frågor för tjejer.


Hitta en partner snabbt här. Men när man som småbarnsförälder går på dejt är det lätt att man bara pratar om barnen. Här kommer frågor du kan ställa till din partner under er dejt.


Vilken mat påminner dig om mig? Genom att be din dejt berätta om sin familj får du inblick i personens bakgrun uppfostran och värderingar. Precis som föregående fråga är det här en bra fråga att ställa för att få koll på hur en eventuell framtid tillsammans skulle kunna se ut.


Att ställa de frågorna till någon är ett medvetet val att ge varandra en ärlig chans.

Förhållandet kanske inte är klappat och klart för att ni har ställt några särskilda frågor till varandra, men en bättre början finns knappast. Med det sagt, ta med dig de frågorna på nästa Tinder-dejt. Chokla familjen eller kanske en riktigt bra serie? Har du sugit av en kille?


Den här frågan kan i och för sig vara bra att ställa redan i ett tidigt skede så att ni har gjort klart var ni står och direkt kan avgöra om ni har samma inställning. Dessa roliga frågor att fråga en kille kommer att göra jobbet. De gillar tjejer som läggs tillbaka och vet hur man ska ha det bra. Så det innebär att få uppmärksamheten är lättare om du visar dem en mer spännande sida av dig.


Frågor till både tjejer och. Om du har varit i en relation under en längre tid och plötsligt känner att du har förlorat den där passionen du brukade ha för din partner, fråga dig själv dessa frågor. Tänk dock på att dessa relationsfrågor är enbart för din egen reflektion och det finns inga rätt eller fel svar.


Försök se till att diskussionsklimatet är öppet så att alla törs säga vad de verkligen tycker. Klargör i förväg att ingen kommer att dömas för sina åsikter och att det finns alla möjligheter att ändra uppfattning i en fråga om det kommer fram argument som man inte tänkt på tidigare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg