onsdag 7 juni 2017

Israels vänners sommarkonferens 2016

Undervisningen från årets sommarkonferens kan beställas först efter v. Håll utkik på vår webbshop! Kvällsmöten på fred 19. I övrigt konferensavgift. Mer info på: konferens.

Detta inlägg replikerades från en annan sidas. Juni, Värnamo, Sverige. Varje år bjuder vi in till gudstjänster, seminarier och bibelstudium med medverkan av många stora profiler inom framförallt svensk kristenhet. Efteråt på Play-TV, här finns även närmare sändningstider för de olika avsnitten.


Bibelstudier, föredrag Himlen TV - en finsk TV-kanal. Klicka på länken till hemsidan. Nu har anmälan öppnat till årets sommarkonferens.


En konferens som kommer erbjuda mycket goda talare, nya som bekanta, från både Sverige och andra länder.

Självklart kommer det även bjudas på musikinslag, gemenskap, seminarier för unga, mat, spännande utställare och mycket mer. Se till att ordna din plats redan nu. Israel The promised Desert.


Andra israelvänliga föreningar i Sverige tar avstånd ifrån Messianska föreningen Shalom (MFS) och deras teologi. Det de står för är det allvarligaste angreppet vi haft på kristen tro i Sverige, så upplever jag det, säger styrelseledamoten Dan Johansson. Hur kan man stödja det judiska folket. Antalet ligger nu runt tusen personer från varierande delar av landet, och även från grannländerna.


Inspelningar från Shaloms senaste konferenser finns att beställa. Tro med konsekvenser är tema för årets Sommarkonferens – juli. Insamlingsstiftelsen Göran Larssons jubileumsfond för judisk-kristna relationer. Intressanta, roliga och viktiga tankar från Anders Olin, Kenneth Grönroos, Richard Svensson, Benjamin Streng och Johan Forsbäck. Det här är inspelningar från morgon- och kvällsmötena.


Möjligen tillkommer ett seminarium om Barn och skärmar – med det behöver ännu bekräftas. Efter en paus på många år är det nu dags att bjuda in till pingstkonferens i Borgå. Eller Sommarfest, som vi valt att kalla det.


För visst är det fest då vi träffar vänner och bekanta som vi annars inte träffar så ofta!

I år håller Missionskyrkan i Finland och Finlands svenska Pingst igen en gemensam sommarkonferens i Jakobstad med temat ”Ge det vidare”. Platsen är Optima mitt i staden och konferensen kommer att bjuda på något för alla åldrar. Tack, att du deltog i Sommarkonferensen Med stor och ödmjuk tacksamhet ser vi tillbaka på dagarna på Sjömansro och på Högsand. Tänk, att vi kunde samla så pass många deltagare och att vi kunde genomföra en konferens i Lappvik.


Löttorps camping på Öland har i decennier varit en mötesplats för allt Guds folk. USA:s president Barack Obama gick ut med ett uttalande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg