måndag 26 juni 2017

Ångrar abort vill bli gravid igen

Från kr - Alltid Fri Frakt. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Men han vill fortfarande inte ha något förhållande. VILLE bli gravid igen ? Nån som gjort abort och ångrar sig ganska direkt.


Ångrar abort vill bli gravid igen

Ja, jag ville inte ha barn vid aborten , nu har jag träffat rätt kille och allt känns rätt. Därför vill jag ha barn. Jo, eftersom att jag vill bli gravid så hade vi oskyddat sex. Till mig sa dom vecka. Finns ingen anledning för er att vara otrevliga eller döma mig på det sättet!


Nej, men om du läser längre ner så skriver TS att hon vill göra en abort om hon skulle bli gravid igen. Och då kan man ju tänka att det är en ganska konstig grej eftersom man till största del kan kontrollera själv om man vill bli gravid eller inte med diverse preventivmedel. Jaha då var man gravid igen , den här gången av misstag. Hade en jobbig grav med dottern som föddes v. Hej, jag är i vecka och har ungefär samma problem.


Jag har gjort abort en gång tidigare med min nuvarande pojkvän. Men nu är jag gravid igen och vi bestämde oss förra gången om jag skulle bli gravid igen så skulle vi behålla det. Nu har de hänt ganska oväntat men jag vill verkligen behålla barnet, men nu vill min sambo inte ha barn. Det var det värsta jag gjort i mitt liv. Jag blev totalt knäckt efter aborten.


Ingen av oss hade väntat oss detta. Och vi ångrade oss båda djupt. Man räknar graviditetsveckor från och med den senaste menstruationens första dag, alltså inte den dagen man blir gravid , utan cirka två veckor tidigare.


Jag var gravid och det var helt fel tillfälle. Jag som älskade barn och som alltid sagt att jag inte skulle kunna göra abort fann mig i en situation som var ohållbar. Jag gjorde abort en gång pga av att pappan inte ville ha barnet. Han är även psykopat och drog till med samma visa som ditt fd kk verkar göra med hot hut och hit. Aborten jag gjorde ångrar jag än idag, pappan fick mig att tro att jg inte klarade av att ta hand om barnet osv osv.


Blev gravid igen med samma man och är lycklig ensamstående. Och att du dessutom inte har någon att prata och ventilera med. Kanske någon här på Buke. Vi valde att göra abort , och det var tvillingar. Sjukt jobbigt beslut och jag grät i flera dagar efter men det var rätt då.


Idag är vi gravida igen och väntar barn i mars. Att göra abort är inget man bara gör, det kan verka så på ytan men fy fan, vilken skam det finns i en. Jag är rädd att jag inte ska bli gravid igen ! Sist jag var gravid så gjorde vi abort i 6:e månaden. Och har inte blivit gravid sen dess.


Jag har BIM i morgon, och jag hoppas verkligen på ett positivt besked. När jag tänkte mig in i situationen att bli mamma kändes det ohållbart. Jag skulle behöva avbryta mina studier och med ett litet barn skulle det bli svårt att hoppa på utbildningen igen. Jag kände mig stärkt av något som min mamma ofta sagt genom åren: ’ Blir man med barn så kan man göra abort. Mina föräldrar tvingade mig som sagt till en abort och även skaffa p-stav för att detta inte skulle hända igen.


Nu är det så att jag är i 6;e månaden och ångrar att jag ens blev gravid då faren inte bryr sig alls hur jag mår. Får inte mycket stöd utan han tar allt så lätt och dessutom kommer han säkert inte vara med på förlossningen då han anser att de är viktigare att jobba. Det är alltid du som är gravid som bestämmer om du vill göra abort eller inte, det står i abortlagen. Du har också rätt att ändra dig när som helst före själva aborten.


Det kan vara bra att prata med den som du har blivit gravid tillsammans med om hur du vill göra. Det är också bra att fatta ett gemensamt beslut om det går. Gjorde en medicinsk abort slutet av december. Undrar hur får man kan pröva bli gravid igen.


Ångrar abort vill bli gravid igen

Då vi idag ångrar beslutet då vi snabbt tog det beslutet. Idag har blödningen slutat för cirka dagar sedan. Med vänlig hälsning, Linn. Linn, du kan direkt pröva om du kan bli gravid igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg