torsdag 8 juni 2017

Simskola medley norrköping

Läge för lite extra träning kanske? Monas simskola i Norrköping. Nu finns vi Monas simskola även i Norrköping ! Och vi har planerat in kurser för både barn och vuxna. Den största simhallen i Norrköping.


Simskola medley norrköping

Medely driver simhallen. På badplatsen finns det en tempererad bassäng, stora gräsytor, omklädningsrum, toaletter och servering. Centralbadets webbplats. Tummelisa Simskola i Norrköping erbjuder simundervisning för alla barn. Babysim månader – år, Minisim – år och Simskola år och uppåt.


Simtillfället skall vara veckans höjdpunkt för både barn och föräldrar. Vår undervisning baseras på att ge barnen vattenglädje och vattenvana. Söker du utmaningar, äventyr eller avkoppling? Vi erbjuder dig som privatperson en komplett friskvårdsanläggning. Här kan du välja mellan aktiviteter i varmvattenbassäng, träningssal, och behandlingar.


Träning för alla åldrar och alla nivåer. Vill du börja träna på gym, gruppträning och bad. Upp till rabatt i Norrköping. Sista minuten-erbjudanden.


En fantastisk bra simskola , rekommenderar den varmt! När man börjar i simskola är det viktigt att barnen har vattenvana. Barnen ska våga doppa huvudet, hoppa från kanten och ta sig upp, kunna ta sig fram en liten bit (hur spelar ingen roll) utan flythjälp.


Simskola medley norrköping

Samt vara trygg med att vara själv i bassängen utan sin förälder. Beroende på ålder och förkunskaper placeras barnen in i rätt grupp för att de skall kunna utveckla de vattenkunskaper som är viktiga för just dom. Alla kurser är noggrant planerade och upplagda efter barnens ålder och kunskapsnivå.


Där kommer vi att ha simskola från grupp Baddaren till Vuxensimskola och även en specialgrupp för barn med särskilda behov. Detta är en ny grupp med endast ett fåtal deltagare i ett behagligt tempo och varm och skön bassäng. Hälsoteamet erbjuder simskola och intensivsimskola. Du betalar vid första kurstillfället.


Vi har kurser för såväl barn som vuxna. När anmälan gjorts hör vi av oss med mer information inom några dagar, hör du inget så skicka ett mail. Betalning görs via faktura som skickas ut i separat mail.


Information inför Simskola steg 2: Förkunskaper: Kunna grunderna i bröst och ryggsim alternativt klarat steg 1. Målet med kursen är att kunna simma meter bröst- och ryggsim, hoppa på djupt vatten och ta sig själv in till kanten. För både Simskola steg och gäller att barnet måste ha fyllt år. Välkommen med din anmälan!


Simskola medley norrköping

I sin bok Bobby Groda lär sig simma berättar simskoleläraren Mona Bhat om hur det går till i simskolan. Läs den för ditt barn som snart ska börja i simskola eller använd den som komplement till barnets simlektioner. Låna på bibliotek i Göteborg eller Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg