onsdag 31 augusti 2016

Sturehof boka bord

Flera olika modeller och priser. Välkommen in redan idag! Möbler, belysning och gardiner. Vi har bord och världens bästa varumärken till rätt pris. Bord av hög kvalitet till låga.


Hos Nordic Nest hittar du skandinavisk inredning och design för hemmets alla rum.

Karta Presentkort Vår integritetspolicy. Sturehof är långt ifrån en vanlig restaurang. Här kan du boka bord för dig och ditt sällskap. Du kan boka bord för max personer online.


Vi kommer även att få höra jojk framföras i matsalen när andan faller på, allt för att komma i rätt stämning. Vår ambition i matsalen är att erbjuda en avslappnad men kunnig vinservice där alla som önskar ska få möjlighet att rådfråga oss i sitt vinval. Visa på karta Pressrum. Vänligen observera att sittningstiden automatiskt beräknas till timme kvällstid och minuter lunchtid.


Erbjudanden direkt till din inkorg!

Få Bookatables topperbjudanden och boka de bästa borden. Lägg i min önskelista. Detta är en restaurang som ligger på Stureplan i Stockholm. Det finns tre barer varav en har god vy över.


Vi tar tyvärr inga bordsbokningar för lunch, endast drop-in. Välj datum och antal personer. Klicka här för att boka online. Baren Kom förbi på en cocktail eller något.


Boka bord på Luzette enkelt och snabbt här! Från imorgon och fram till och med torsdag så är. Vi sammanför restauratörer och matgäster på en dynamisk marknadsplats. Vi ger våra gäster möjligheten att upptäcka, inspireras och enkelt boka restauranger via vår app och hemsida, med mobil eller dator.


Oavsett om man önskar boka bord hos kvarterskrogen, trendiga krogar eller Michelinrestauranger, har vi utbudet. Här har kulturpersonligheter, kameraturister och välkammade direktörer sammanstrålat i decennier över perfekt anrättad torskrygg och krispigt vitt. Den här sidan använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.


Här bokar du enkelt bord för dig och ditt sällskap. Vi har olika sittningstider för olika tider på dygnet.

Slottet och butiken kommer även vara öppet vintertid. Från oktober kan ni boka visningar via oss, och även få möjlighet till konferens, bröllop och fest för upp till 1personer på slottet i den unika miljön. Planerar ni en middag för personer eller fler?


Vi kan ta emot upp till personer på Griffins. Om du vill boka bord till lunch eller middag, kan du med fördel använda vår onlinebokning. Men du kan även ringa eller boka via e-post.


En mötesplats för stora och små sällskap där Sydamerikanska smaker och gemenskap står i centrum. Ett öppet kök som skapar ett närmre möte mellan dig och våra kockar. Mitt i lokalen ligger vår bar, som är stor nog för både mat eller några drinkar. Läs mer om vår meny eller boka ett bord lite längre ner, välkomna! East är ett dynamiskt möte med Asien.


En remix av det pan-asiatiska köket. Enkelt beskrivet är det inte fusion utan det bästa av det bästa från öst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg