tisdag 30 augusti 2016

Känna sig ensam i ett förhållande

Förtroligheten försvinner och ersätts av korta samtal om vardagsbestyr. Maria, 4 och Caroline, 4 levde båda i äktenskap där de till slut kände sig helt ensamma. Men få vill erkänna det eller ens låtsas om det. De känner sig ledsna och ilskna men förstår inte att grunden till detta ligger i ensamhetskänslan.


Marianne Lindell-Fjaesta vid Lindell Utveckling i Stockholm. När du inte har någon alls vid din sida kan det få dig att känna rädsla, till och med fasa – men tänk dig att du är i ett förhållande med någon, men trots det känner dig ensam.

Problemet uppstår när du beslutar att inte lösa det. Det är vanligare än du kanske tror. Men att leva tillsammans med fel man, kan göra en kvinna mycket olyckligare.


Hon kan känna sig mycket ensam och övergiven i ett förhållande till fel partner. Förhållandet till fel man kan dessutom skada en kvinnas självförtroende, något som kan leda till otrohet, desperation och depressioner. Sanningarna om att känna sig ensam i ett förhållande.


För att verkligen förstå hur det känns som ensamt i ett förhållande , kommer du måste förstå sanningen bakom den. Det här är sanningar om att du känner dig ensam i ett förhållande som du förmodligen aldrig visste förut. För många tar sig ensamheten till uttryck i känslor som tomhet, besvikelse och nedstämdhet.

Om du upplever en avsaknad av andra personer som du kan lita på, kan det vara svårt att prata om hur det är att känna sig ensam. Detta gör i sin tur problemet ännu större. Om personen vid din sida inte anser sig ha tid eller tycker att du är tjatig, så var tydlig med vart det kommer bära hän om det inte sker en POSITIV FÖRÄNDRING.


Du undrar i din trådstart om det finns fler som känner sig ensamma i ett förhållande. Varför känner du ensam i ditt förhållande ? Om du inte tror att dina behov är uppfyllda och det kanske inte är din partner bryr sig längre, är det extremt lätt att känna sig ensam i ett förhållande. Skönt att höra att man inte är ensam om att känna sig ensam. Med det följde den värsta mest handlingsförlamande smärtsamma ensamhet jag någonsin känt, bor dessutom ute på landet.


Tack alla ni som delar med er. Du känner dig ensam … När man känner att man inte blir sed eller hör av sin partner eller om ni är alltför upptagna på varsitt håll kan man börja känna sig isolerad. Men nu känns det svårt att få till den tiden eftersom att du vill hänga med din älskling varenda ledig stund. Försök att skapa tid för de saker som DU vill göra, som bara är DINA.


För att känna sig som en egen person i ett förhållande är det viktigt att ha saker som din partner inte är en självklar del av. Här följer ett antal bra och ett antal mindre bra beteenden man bör ha i ett sunt förhållande (ledtrå allt handlar egentligen om att kommunicera mera!) Dåliga beteenden. För den som känner sig ensam och vill finna kärleken är det dock inte alltid det lättaste att hitta det man söker genom att acceptera inbjudningar till sociala sammanhang som forskarduon från Chicago föreslår.


Folk har alltid kämpat med sin ensamhet i sina relationer, men tack vare moderna studier rörande ensamhet så upptäcker forskarna alltmer om detta fenomen som påverkar folk i alla åldrar. Att träffa andra singlar. Kanske känner de sig ensamma , kanske känner de sig tomma… Detta är säkert något som även du har gått igenom. Vi kommer idag ge dig skäl till att inte rusa in i ett nytt förhållande : 1.

En spik drar inte ut en. Det kan man göra i flera, mindre steg. Däremot kan man träna sig på att vara ensam hemma, först kortare stunder och sedan öka på tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg