måndag 15 augusti 2016

Familjerådgivning mora

Familjerådgivning mora

Kommunernas familjerådgivning i Mora , Malung-Sälens, Orsa och Älvdalen. Alla kan få svårigheter i sina nära relationer. Om det känns svårt att själv hitta lösningar kan Ni vända er till familjerådgivningen. Inom familjerådgivningens ram finns också Familjefrid som erbjuder hjälp när det förekommer våld i nära relation.


Hur får man kontakt med familjerådgivningen ? På telefonsvararen finns upplysning om aktuella telefontider. Mångårig erfarenhet av socialt arbete längst inom familjerådgivning och familjerätt. I Mora , Orsa, Malung-Sälen och Älvdalens kommuner kan vi nu erbjuda en öppen insats till personer utsatta för våld i nära relation och till personer som utövar våld. All kontakt med oss är kostnadsfri och vi för inga journaler.


Hitta och få information om familjerådgivning i Mora och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Filialmottagning i Malung en dag varannan vecka. När kan man söka hjälp hos familjerådgivningen ? Några exempel på sådant som man kan söka hjälp för på familjerådgivningen : ”vi kan inte prata med varandra” ”min partner har hittat en annan” ”vi bråkar om arbetsfördelning och ansvarsfördelning här hemma” ”sex fungerar inte” ”jag har inga känslor kvar för min.


Familjerådgivning mora

Ange bara ett telefonnummer eller e-postadress för varje fält. Om ni i första hand behöver hjälp att prata om er vuxenrelation inför eller efter en eventuell separation så kan ni söka hjälp hos familjerådgivningen. Onsdagen den maj öppnades dörrarna för visning av lokaler och verksamheter.


Här arbetar kvinnliga och manliga familjerådgivare med terapeutisk utbildning med inriktning på relationsbehandling och krisbearbetning. Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig som besökare. Genom att klicka vidare godkänner du att vi använder kakor. Vi kan erbjuda samtal med par, familjer och enskilda. Vi arbetar under förstärkt tystnadsplikt.


Vi för inga journaler. Det finns möjlighet att vara anonym. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Samtalen är kostnadsfria. Ni kan välja vilken ort som passar er bäst för besök.


Vi hämtar informationen. Om informationen inte finns just nu kan den komma att vara. Enheten heter Norra Dalarnas Myndighetsservice och är förlagd till Mora , men vi åker också till Orsa, Älvdalen och Särna vid behov. Familjerätten är en del av kommunens socialtjänst.


För flertalet familjer är en längre ledighet en möjlighet att umgås, slappna av och återhämta sig. Men har man problem i sina nära relationer så kan ju dessa bli tydligare när man har mycket tid ihop och stämningen i familjen påverkas negativt säger Jan Gustafsson Leg. Psykoterapeut vid familjerådgivningen i Mora. Kontakt med familjerådgivningen sker på eget initiativ.


Barn och unga omfattas precis som vuxna av mänskliga rättigheter. Besöken är avgiftsbelagda. Men det finns även särskilda rättigheter som gäller just barn, som till exempel rätten att.


Familjerådgivning mora

Mora Kommun - Välkommen till Mora kommun!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg