tisdag 16 augusti 2016

Familjerådgivningen helsingborg

Familjerådgivningen helsingborg

På familjerådgivningen kan du vara anonym eftersom det inte sker någon registrering och det förs heller inga journaler. Så här hanterar vi dina personuppgifter. Vi erbjuder även privat parterapi, psykoterapi (KBT och IPT) och har avtal med Region Skåne. To do that, select the language you would like to translate into in the list below. Vi är ett personalägt företag.


Det första besöket på familjerådgivning är avgiftsfritt och därefter kostar det 1kr per besökstillfälle. Samtal med en familjerådgivare kan ge dig andra perspektiv och öppna nya möjligheter till lösningar. Alla är välkomna att få hjälp av familjerådgivarna. Vanligtvis innebär familjerådgivning 4–besökstillfällen, men ibland kan det räcka med ett samtal. Då kan familjerådgivningen erbjuda professionella samtal som kan hjälpa dig och din partner.


Bjuvs kommun har avtal med familjerådgivningen vilket innebär att du som bor i Bjuvs Kommun får hjälp till ett reducerat pris. Båstad och Åstorps kommun. Du kan välja att gå i Örkelljunga eller Ängelholm. Varje besök kostar 1kronor.


Familjerådgivningen helsingborg

Föräldrarnas relation är barnens uppväxtmiljö där familjerådgivning kan bidra till en tryggare hemmiljö för barnen. Det är kommunerna som beslutar om avgiften. Bor du i någon av dessa kommuner kan du komma på samtal till valfri mottagning i Kristiansta Hässleholm eller Simrishamn.


Då är du välkommen att träffa en familjerådgivare i Svenska kyrkan. Ofta kan samtalsstöd hjälpa dig eller er att förstå och förändra. Gratis och utan förpliktelse! Vi har tystnadsplikt och du får vara anonym. Kommunerna har ett ansvar för att familjerådgivning kan erbjudas dem som begär det.


IVO (Inspektion för vård och omsorg) är tillsynsmyndighet. På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal.


Ladda ner gratis årsredovisning. Läs mer om verksamheten och boka tid på deras hemsida. Socialstyrelsen tror att de stora skillnaderna bland annat beror på att kyrkan bedriver familjerådgivning i vissa län. De som går i kyrkans familjerådgivning syns inte i Socialstyrelsens statistik. Helsingborg Visa fler bolag på denna adress.


Man gör en upphandling med viss regelbundenhet, och det gamla avtalet hade löpt ut. De (Familjeterapeuterna, reds.anm.) var de enda som lämnad anbud. Familjerådgivningen bygger på frivillighet och är fristående från socialtjänsten. Så gott som samtliga har utbildning som socionom eller psykolog.


Vi hjälper dig hitta bästa företaget för ditt ändamål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg