måndag 8 augusti 2016

Ect farligt

ECT , förr kallad elchock, är en form av elbehandling där korta pulser ström skickas genom hjärnan. Också kallad elektrokonvulsiv terapi, ECT används främst för att behandla svår depression. Det ses som ett alternativ till läkemedel som oftast tar längre tid att ge effekt. Elbehandling kan hjälpa vid vissa psykiska sjukdomar.


Behandlingen innebär att hjärnan stimuleras genom flera korta strömpulser. Du som har en depression kan få elbehandling om du har svåra symtom eller om andra behandlingar inte hjälper. Psykiatrins elchocker ( ECT -behandling) har förstört många liv.


Bevis, fakta, filmer och vittnesmål på skador från ECT. Kostnadsfri anmälningshjälp! Då ECT inte alltid fungerar leder det naturligtvis till att behandlingen återigen ifrågasätts. Lars Jacobsson, professor emeritus, Umeå, artikel i Läkartidningen.


Ect farligt

Mitt engagemang mot ECT. I denna artikel vill jag så enkelt och kortfattat som möjligt ta upp de bedrägerier och lögner som finns kring ECT behandlingen. ECT är farligt , grymt och inhumant. Lärde mig nya saker om ECT , t. Att neurologiska sjukdomar på lång sikt ger hjärnskador. Det är möjligt att Du skulle kunna få en kortvarig lindring av Dina besvär- men det troliga är att en eventuell effekt avklingar efter ett tag.


Att jag ändå säger att detta kan försökas beror på att jag inser svårighetsgraden av Dina besvär samtidigt som ECT inte är någon särskilt farlig behandling. Det finns de som påstår att elchocker inte är farligt. Det är bara att prova, du som påstår detta, ställer du upp på en riktig el-behandling, så få vi se. Vittnesmål på skador från elbehandling, elchocker, ECT : Nedan kan du se några av de människor som har fått skador av elbehandling.


Min mamma fick hjärnskador av elbehandlingen, ECT ”Min mamma håller just nu på med ect behandlingar. Fast många gånger är ett slag mot huvudet mindre farligt - orsakar inte blodtrycks- eller hormonala svängningar. Obligatoriskt i Sverige att använda ECT.


Jag tycker också det är tragiskt att i många länder har en psykiater rätt att ta ställning mot ECT , men i Sverige är det nästan obligatoriskt att använda ECT -behandlingar. Finns det någon anledning att prova på ECT -terapi? Namnet låter bedrägligt behagligt.


Det låter inte lika farligt som elchocker eller elchocksbehandling. Oavsett namnet – elbehandling, ECT , ECT behandling eller elchocker – så är det samma kraftiga elchock som drabbar patientens känsliga tankeverksamhet. CBD farligt att använda?


Ingen annan har berättat sådär bra och tydligt men kortfattat som hon. Besluten som tas om hur läkemedel klassas bygger inte på hur farligt något är, utan på definitionen i den svenska läkemedelslagen. Har du fått ECT skador över år sedan? Du kan hemskt gärna hjälpa andra med ett anonymt vittnesmål, men anmälningstiden har tyvärr gått ut.


Ect farligt

Jag vill lämna ett anonymt vittnesmål på skador från ECT. Eftersom jag varit mkt sjuk i depression för några år sen, och äter medicin fortfarande, blir jag livrädd av allt. Jag känner en som gått igenom ECT också, som tappade minnet helt men fortfarande hade kvar sin depression.


Mindre medicin, ingen ECT – mer stö samtal, terapi m. Det kostar, men det är värt! En bekant tar vätskedrivande medicin samt kaliumtillskott. Vid senaste blodprovet var kaliumvärdet för högt. Vilka biverkningar ger det? Det är ju trots allt mycket i samhället som är onyttigt eller inte önskvärt från ett hälsoperspektiv.


Det gäller E-cigaretter utan niktoin, nikotinfritt snus men även mycket annat: Från att äta för mycket rött kött, äta för mycket socker till att köra med dubbdäck eller ägna sig att farliga extremsporter. Det är dock viktigt att veta att panikångestattacker inte är farligt , även fast det känns så. Under en attack ska du försöka uthärda den.


Vissa personer får bara en panikångestattack i sitt liv, andra drabbas regelbundet. Den kommer att gå över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg