onsdag 10 augusti 2016

Glidskydd stege plåttak

Köp din Stege hos oss. Lantbruk och Skogsbruk! Skapa trivsel i ditt hem. Brett sortiment för uppvärmning. Plannja har plåttak i hög nordisk kvalité.


Fast glidskydd för väggstege vid takfot som passar alla takprofiler.

Undviker att din stege glider åt sidan eller tippar. Gliddskydd med infästningsplåt. Infästningsplåt för glidskydd på lagt plåttak. Stegen är godkända att användas då fasadhöjden ej överstiger meter. Takplåten skall vara minst mm stålplåt eller mm aluminiumplåt.


Glidskyddet är varmgalvat med pulverlack. Takstegen passar alla vanliga typer av takprofiler. Stegen lagerhålles komplett med skruv i varmförzinkat, rött och svart.


Stegen kan monteras rakt över varandra eller i zick-zack mönster.

De flesta av dessa olyckor beror på att stegen inte står stadigt och tippar eller glider iväg. Var försiktig när du jobbar med huset och skaffa ett glidskydd som förankrar stegen vid fasaden. Först och främst är det viktigt att se till så att man har en bra stege och ett glidskydd. Funkar det inte att sätta ett godkänt glidskydd så försök fästa detta t. Stag kan funka som glidskydd om dessa monteras på ett säkert sätt.


Tänk på taksäkerheten – både för egen del och för dem som kan behöva utföra jobb där uppe. Förutom en stege med glidskydd vid uppstigningsstället bör du montera en fast stege , fäst i plåttaket. Läs gärna mer om taksäkerhet på Boverkets hemsida. För montering på släta eller profilerade plåttak. Varmgalvade med pulverlack.


Godkända att monteras för lös väggstege vid uppstigningshöjd max meter. Går även att fästas på plåttak så länge materialet under tillåter. Handla din takstege hos Plåtgrossisten. Vi har låga priser och snabba leveranser över hela sverige. Säkerheten på ditt tak är viktig!


Vi erbjuder ett brett utbud av takstegar av riktigt hög kvalité. Vi har allt från takstegar för plåttak , tegeltak, panntak till släta tak! Enkel beställning För smidig beställning så behöver du därför bara följa stegen i vår konfigurator nedan.


Vi kommer därefter ta fram ett eller flera förslag på rätt lösning till lägsta pris.

Ställbart och universalt taksteg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg